Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Гострі баклажани
 

Гострі баклажани

27 серпня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Гострі баклажани


5 кг баклажанів

0,5 кг перцю
300 г часнику
20 г паприки гіркої
0,5 кг помідорів
300 г оцту
250 г холодної кип'яченої води

Баклажани порізати кружечками

Гострі баклажани


посолити, відставити на 3 години. Віджати. Обсмажити на рослинній олії. Умочувати в заправці і укладати в банки. Якщо заправка залишиться, розлити по банках. Стерилізувати 0,5 години.
Заправка: перець, часник, помідори, паприку змолоти, додати оцет і кип'ячену воду.

Гострі баклажани


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Виглядає заманливо, думаю має бути смачно. Мушу спробувати! Дякую! smile
 



#2 написав: irunacom (28 лютого 2011 16:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
На вигляд гарненькеєдиний мінус що гостре, мені гострого на можна... c0220
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Учора, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Учора, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 44
Користувачі: blExcaws, sjRuispuh, evjvzhfowvq, byEmisarax, butetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100