Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Гострі баклажани
 

Гострі баклажани

27 серпня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Гострі баклажани


5 кг баклажанів

0,5 кг перцю
300 г часнику
20 г паприки гіркої
0,5 кг помідорів
300 г оцту
250 г холодної кип'яченої води

Баклажани порізати кружечками

Гострі баклажани


посолити, відставити на 3 години. Віджати. Обсмажити на рослинній олії. Умочувати в заправці і укладати в банки. Якщо заправка залишиться, розлити по банках. Стерилізувати 0,5 години.
Заправка: перець, часник, помідори, паприку змолоти, додати оцет і кип'ячену воду.

Гострі баклажани


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Виглядає заманливо, думаю має бути смачно. Мушу спробувати! Дякую! smile
 



#2 написав: irunacom (28 лютого 2011 16:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
На вигляд гарненькеєдиний мінус що гостре, мені гострого на можна... c0220
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 50
Користувачі: dnyosdfw
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100