Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Гострі баклажани
 

Гострі баклажани

27 серпня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Гострі баклажани


5 кг баклажанів

0,5 кг перцю
300 г часнику
20 г паприки гіркої
0,5 кг помідорів
300 г оцту
250 г холодної кип'яченої води

Баклажани порізати кружечками

Гострі баклажани


посолити, відставити на 3 години. Віджати. Обсмажити на рослинній олії. Умочувати в заправці і укладати в банки. Якщо заправка залишиться, розлити по банках. Стерилізувати 0,5 години.
Заправка: перець, часник, помідори, паприку змолоти, додати оцет і кип'ячену воду.

Гострі баклажани


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Виглядає заманливо, думаю має бути смачно. Мушу спробувати! Дякую! smile
 



#2 написав: irunacom (28 лютого 2011 16:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
На вигляд гарненькеєдиний мінус що гостре, мені гострого на можна... c0220
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Багети, батони
  Пише viktorkudriavtsev5 ()
Тортики для дорослих:)
  Пише viktorkudriavtsev5 ()
Потрібна ідея для торта!
  Пише viktorkudriavtsev5 ()
Як додати фото?
  Пише MiriS ()
Вирішила купити червону ікру чавича
  Пише sergey1818 ()
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100