Взяти 1 курячий окорочок, чим більше, тим краще. Помити, акуратно видалити кісточку. Відбити, натерти сіллю, перцем, збризнути оцтом. Залишити на годину.
Начинка може бути різна: м'ясний сирий фарш із спеціями + кубики твердого сиру, або кубики замочених сухофруктів: чорнослив, курага. Хто любить, можна додати трохи тушкованої цибулі і моркви.Замість фаршу можна класти омлет: 1 яйце + 1ст.л.майонеза + спеції, експеріменти можливі, підійдуть і варені гриби, і кубики перцю у фарш.
Коли м'ясо готове, покласти на фольгу шкіркою вниз, і зверху викласти шар начинки. Скрутити в рулет, замотати у фольгу як цукерку, кінці зав'язати. Варити 30-40 хвилин з додаванням цибулини, кореня петрушки, лаврового листка, духмяного перцю. Час від часу перевертати. Коли звариться, витягнути і поставити під прес на ніч.
Так робить моя сестра