|  | 
 
•	8 скибок хліба•	4 великі яйця
 •	⅓ склянки молока
 •	1½ ч. л. ванільного екстракту
 •	1 ч.л. кориці
 •	1 ч.л масла
 •	щіпка цукру
 •	щіпка солі
 
 
 
 
 ПРИГОТУВАННЯ1.	На малому вогні розігріти середню сковорідку.
 2.	У великій мисці збити разом яйця, молоко, ваніль, корицю, цукор та сіль.
 3.	Покласти масло на сковорідку, дозволити, щоб розтопилося.
 4.	Поки масло топиться, вмокніть хліб в яйця з двох сторін.
 5.	Поставте занурений хліб на сковорідку і жарте кожну сторону до золотистої скоринки, кожну сторону приблизно 1-2 хв.
 6.	Повторіть вмочування і обжарювання для кожної скибки хліба.
 7.	Подавати теплим з вашою улюбленою поливкою, варенням чи ягодами.
 Джерело: http://www.thegraciouswife.com/country-french-toast-recipe/ |  |