|
• 8 скибок хліба • 4 великі яйця • ⅓ склянки молока • 1½ ч. л. ванільного екстракту • 1 ч.л. кориці • 1 ч.л масла • щіпка цукру • щіпка солі
ПРИГОТУВАННЯ 1. На малому вогні розігріти середню сковорідку. 2. У великій мисці збити разом яйця, молоко, ваніль, корицю, цукор та сіль. 3. Покласти масло на сковорідку, дозволити, щоб розтопилося. 4. Поки масло топиться, вмокніть хліб в яйця з двох сторін. 5. Поставте занурений хліб на сковорідку і жарте кожну сторону до золотистої скоринки, кожну сторону приблизно 1-2 хв. 6. Повторіть вмочування і обжарювання для кожної скибки хліба. 7. Подавати теплим з вашою улюбленою поливкою, варенням чи ягодами.
Джерело: http://www.thegraciouswife.com/country-french-toast-recipe/
|
|