Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Печиво брауні з арахісовою пастою
 

Печиво брауні з арахісовою пастою

16 грудня, 2016  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Печиво брауні з арахісовою пастою

Темний шоколад — 200 г
Вершкове масло — 100 г
Яйця — 2 шт
Цукор — 140 г
розпушувач — 1/4 ч.л.
Борошно — 35 г
Вершковий сир — 150 г
Арахісова паста — 75 г

Розтопіть чорний шоколад (200 г, не менше 65%) і вершкове масло (100 г). Якщо ви початківець в шоколаді, краще топіть його на водяній бані.

Можна покласти сотейник зразу на вогонь та помішувати. Нам потрібна однорідна, блискуча маса. Якщо у вас шоколадна маса пішла крупинками, це означає, що ви перегріли шоколад і його потрібно викинути.

В цей час збиваємо два яйця та цукор. До дуже пухкої, білої маси, на це піде хвилин 10-15, не лінуйтесь, це важливо!

В пухку масу з яєць та цукру всипаємо розпушувач (1/4 ч.л.) та борошно (35-40 г). Борошна ми беремо дуже мало, щоб печиво було схоже саме на брауні, а не звичайний шоколадний десерт. Іменно тому в вас повинна бути стійка, пухка яєчна піна.

Продовжуючи збивати масу, влийте злегка охолонувшу шоколадну суміш. Тонкою цівкою.

Перекладіть тісто в мішок. Воно повинно бути достатньо густим.

Відсадіть на пергамент невеликі шайбочки в 4 см діаметром. На досить великій відстані одне від одного.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці (верх і низ). На все у вас піде хвилин 8-12. Тут важливий момент — не пересушіть брауні, інакше вони будуть жорсткими та сухими. Тому, як тільки ви побачили, що утворилась легка скоринка та тріснула - перевірте готовність. Натисніть рукою, якщо печиво сформувалось, пора виймати.

Дайте печиву охолонути та покладіть в контейнер. Так вони стануть ще м'якшими. Якщо поспішаєте, можете робити крем одразу.

Поєднюємо вершковий, творожний сир (150 г, Хохланд, Альметте або щось подібне) і арахісову пасту (75 г). Можете взяти фісташкову або любу іншу, плотної консистенції.

Збийте міксером до однорідності. Маленький секрет, додайте жовтий барвник.

Покладіть крем в мішок, та з'єднайте повинки кремом. Тримайте печиво в холодильнику, так крем стабілізується та стане твердішим і їсти печиво буде зручніше.

Збеігати в холодильнику можна тиждень!

Джерело: Дякую Андрію за чудовий рецепт!

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (16 грудня 2016 10:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Оце красунчики шоколадні.Дякую,забрала в записник,якраз пора передсвяткова для печива.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (17 грудня 2016 19:58)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Чудове печиво! І гарні фото!
 



#3 написав: tay (20 грудня 2016 21:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
не такі ідеальні на вигляд як у Марічки, але не менш смачні))))

завантажила з телефону і чомусь фото розвернуло


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#4 написав: ксюня (23 квітня 2017 11:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Дякую за чудовий рецепт. Дуже смачне печиво, таке мега шоколадне, просто тане в роті.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100