Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Печиво брауні з арахісовою пастою
 

Печиво брауні з арахісовою пастою

16 грудня, 2016  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Печиво брауні з арахісовою пастою

Темний шоколад — 200 г
Вершкове масло — 100 г
Яйця — 2 шт
Цукор — 140 г
розпушувач — 1/4 ч.л.
Борошно — 35 г
Вершковий сир — 150 г
Арахісова паста — 75 г

Розтопіть чорний шоколад (200 г, не менше 65%) і вершкове масло (100 г). Якщо ви початківець в шоколаді, краще топіть його на водяній бані.

Можна покласти сотейник зразу на вогонь та помішувати. Нам потрібна однорідна, блискуча маса. Якщо у вас шоколадна маса пішла крупинками, це означає, що ви перегріли шоколад і його потрібно викинути.

В цей час збиваємо два яйця та цукор. До дуже пухкої, білої маси, на це піде хвилин 10-15, не лінуйтесь, це важливо!

В пухку масу з яєць та цукру всипаємо розпушувач (1/4 ч.л.) та борошно (35-40 г). Борошна ми беремо дуже мало, щоб печиво було схоже саме на брауні, а не звичайний шоколадний десерт. Іменно тому в вас повинна бути стійка, пухка яєчна піна.

Продовжуючи збивати масу, влийте злегка охолонувшу шоколадну суміш. Тонкою цівкою.

Перекладіть тісто в мішок. Воно повинно бути достатньо густим.

Відсадіть на пергамент невеликі шайбочки в 4 см діаметром. На досить великій відстані одне від одного.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці (верх і низ). На все у вас піде хвилин 8-12. Тут важливий момент — не пересушіть брауні, інакше вони будуть жорсткими та сухими. Тому, як тільки ви побачили, що утворилась легка скоринка та тріснула - перевірте готовність. Натисніть рукою, якщо печиво сформувалось, пора виймати.

Дайте печиву охолонути та покладіть в контейнер. Так вони стануть ще м'якшими. Якщо поспішаєте, можете робити крем одразу.

Поєднюємо вершковий, творожний сир (150 г, Хохланд, Альметте або щось подібне) і арахісову пасту (75 г). Можете взяти фісташкову або любу іншу, плотної консистенції.

Збийте міксером до однорідності. Маленький секрет, додайте жовтий барвник.

Покладіть крем в мішок, та з'єднайте повинки кремом. Тримайте печиво в холодильнику, так крем стабілізується та стане твердішим і їсти печиво буде зручніше.

Збеігати в холодильнику можна тиждень!

Джерело: Дякую Андрію за чудовий рецепт!

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (16 грудня 2016 10:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 725
Оце красунчики шоколадні.Дякую,забрала в записник,якраз пора передсвяткова для печива.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (17 грудня 2016 19:58)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Чудове печиво! І гарні фото!
 



#3 написав: tay (20 грудня 2016 21:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
не такі ідеальні на вигляд як у Марічки, але не менш смачні))))

завантажила з телефону і чомусь фото розвернуло


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Барахолка
  Пише Валя (Сьогодні, 13:34)
Вишивка
  Пише idianka (Сьогодні, 06:14)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка (Учора, 11:51)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка (Учора, 11:45)
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 79
Гостей: 59
Користувачі: lrplmr, iiVoffgoxy, Sebrinapab, iaRuispuh, Osiec9drysfut, byEmisarax
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100