Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Медівник з журавлиною та кремом на згущеному молоці
 

Медівник з журавлиною та кремом на згущеному молоці

1 березня, 2016  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Медівник з журавлиною та кремом на згущеному молоці

Тісто:
2 великих яйця
2/3 скл цукру (150 г)
3 ст. л. (120 г) гречаного меду (можна іншого)
85 г вершкового масла
1 ч. л. з гіркою соди
2,5 скл. борошна (300-350 г)

Крем:
300 г сметани (25-30%)
150 г маскарпоне
100 г пудри
1/2 банки вареного згущеного молока

Пропитка:
журавлина 150 г
цукор 100 г
вода 3 ст. л.

В сотейник покласти яйця, цукор, мед і вершкове масло. Нагріти на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Додати соду і швидко розмішати. Маса при цьому побіліє і збільшиться в об'ємі. Зняти з вогню і всипати 2 склянки борошна (додати ще трохи борошна, якщо тісто буде досить липким) Розмішати та залишити при кімнатній температурі на 10 хвилин, тісто загусне та не буде липнути до рук.

Розділити тісто на рівні частини. Розкатувати доволі тонко 0,3 см, можна підпилювати тісто борошном, щоб легше було розкатати його.
Випікати при 180 градусах 3-5 хвилин до золотистого кольору. Готові коржі вирівняти, обрізавши краї (обрізки зберегти для обсипки торта). Для крему покласти всі інгредієнти (кімнатної температури) в чашу міксера і на низькій швидкості перемішати до однорідності.

Журавлину покласти в блендер з цукром, збити та в кінці додати гарячу воду.
Просочити та перекласти кремом коржі, обмастити верх та боки торта.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Krasotinka (1 березня 2016 17:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Цікавий рецепт,пропитка коржів з журавлиною в поєднанні з кремом-це має бути смачно!Обов'язково спечу!
 



#2 написав: Тереза (1 березня 2016 19:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Люблю медівники,спробую!!!
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (2 березня 2016 01:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Медівник "Вітамінка" - смачне поєднання журавлини із медовими коржами


--------------------
 



#4 написав: Наталюня (4 березня 2016 15:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Медівник смакота! А на фото, то свіжа журавлина? Де її зараз можна взяти?
 



#5 написав: Pygovo4ka (5 березня 2016 13:57)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
обожнюю медівники! треба спробувати з журавлиною.
 



#6 написав: KASYA (2 квітня 2016 21:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже люблю медівники, спробую і з журавлиною, вона напевно дає приємну кислинку.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Пляцок "Очі цариці"
  Пише Natalyadiva (Сьогодні, 17:47)
привітання для дитини
  Пише IgorMorales (Учора, 11:15)
Що подарувати на день народження?
  Пише IgorMorales (Учора, 11:12)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише IgorMorales (Учора, 11:06)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 39
Користувачі: boxaccori, maija23, Іванка, Robertkef
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100