Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з птиці » Курча, смажене кусками по-венгерськи
 

Курча, смажене кусками по-венгерськи

19 липня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з птиці
 

Курча, смажене кусками по-венгерськи


600-700 г курчати
2-3 ст. л. вершкового масла
0,5 ст. бульйону
1 цибулина
3-4 помідори
250 г сметанного соусу
зелень
мелений перець, сіль

Шматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити в сотейнику. Коли цибуля буде мати золотистий колір, влити бульйон, додати нарізані помідори без шкірки і насіння, і під кришкою довести до готовності. Після цього влити сметанний соус і прокип'ятити. Шматки курчати покласти на блюдо і полити соусом. На гарнір - розсипчастий рис або смажену картоплю.

Мої коментарі: замість курчати була звичайна ціла курка.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100