Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок"Циган"
 

Пляцок"Циган"

14 вересня, 2015  |  Коментів (13)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок"Циган"

Форма 25*40
Тісто маково-какаове:
2 скл.запареного і перетертого маку
1,5 скл. цукрової пудри
150 г маргарину
100 г меду
8 яєць
3 ст.л. какао
3ст.л. кукурудзяного крохмалю
4 ст.л. мелених горіхів
1 ч.л. кориці
1 ч.л. соди

Бісквіт:
3 яйця
1/2 скл. цукру
1/2 скл.борошна

Крем:
3 яйця
2/3 скл. цукру
ванільний цукор
400 г вершкового масла
Додатково:
2 упаковки желе червоного кольору

Тісто маково-какаове:
Відокремити білки від жовтків.Маргарин розтерти з цукром та медом до однорідності,по-одному додавати жовтки та збивати міксером. Всипати борошно, корицю, соду, какао, горіхи і мак. Змішати.В кінці обережно ввести збиті на піну білки,все перемішати.Викласти у форму вистелену пергаментним папером,випекти два коржі при 180град.45хв.

Бісквіт:
Яйця добре збиваємо з цукром міксером.Обережно вводимо борошно вручну.Випікаємо корж 20хв.,з нього потрібно буде вирізати склянкою кругле печиво.

Крем:
Яйця збити з цукром та ванільним цукром на пару до загустіння.Дати охолонути.Збити з розм'якшеним маслом.

Желе заварити по інструкції додавши вдвічі менше води.

Збираємо:
Маковий корж змащуємо половиною крему,викладаємо бісквітне печиво,накладаємо зверху ложкою желе(яке вже трошки загустіло),охолоджуємо 30хв.,далі наносимо решту крему і накриваємо другим коржем.

Мої зміни:в оригіналі рецепту замість готового желе я використала перетерту полуницю з цукром,змішану з желатином.Пляцок дуже смачний і має гарний розріз.
Пляцок"Циган"

Джерело: З польського сайту.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Meri (14 вересня 2015 17:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який стакан вкористовуєте 200 чи 250?
Тісто якої консистенції виходить?
Який розмір форми?
Якого діаметру вирізати кругле печиво з бісквіту?
 



#2 написав: Тереза (14 вересня 2015 17:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Пляцок як завжди бомбезний!!!
 



#3 написав: Krasotinka (14 вересня 2015 23:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Цитата: Meri
Який стакан вкористовуєте 200 чи 250?
Тісто якої консистенції виходить?
Який розмір форми?
Якого діаметру вирізати кругле печиво з бісквіту?

Cтакан 250мл
Тісто виходить густе,ложкою треба накладати,незвичайне(без борошна).В описі я помилилася,написавши замість крохмалю-борошно.
Розмір форми я вказала на початку рецепту- 25*40
Діаметр немає значення,розріз в будь-якому разі буде гарний!


Тереза,а я як завжди,дякую!!!
 



#4 написав: Darka (15 вересня 2015 05:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Який красивий циган love .Забрала рецепт в записник,жара спаде обовязково спечу,дякую.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Krasotinka (15 вересня 2015 11:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Darka,дякую!Як ви ту жару так довго переносите там!!!!Печіть пляцочок,буду рада,якщо сподобається!
 



#6 написав: Кіра (15 вересня 2015 13:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
чудовий та смачний пляцок на свята
 



#7 написав: Krasotinka (15 вересня 2015 13:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Кіра,дякую!
 



#8 написав: Darka (16 вересня 2015 19:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Кrasotinka, трохи вже привикли ,спасає кондиціонер і басейн маємо вдома. Ще раз дякую за рецепт m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#9 написав: Krasotinka (17 вересня 2015 00:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Цитата: Darka
трохи вже привикли ,спасає кондиціонер і басейн маємо вдома. Ще раз дякую за рецепт

Та нема за що! А басейн-це взагалі супер,я б з нього не вилазила wink
 



#10 написав: Наталюня (18 вересня 2015 13:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
цікаве таке макове тісто в цьому пляцочку! мабуть смакота неймовірна! беру собі рецепт у записничок. Дякую! belay
 



#11 написав: Krasotinka (18 вересня 2015 13:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Цитата: Наталюня
цікаве таке макове тісто в цьому пляцочку! мабуть смакота неймовірна! беру собі рецепт у записничок. Дякую!

Так,саме це тісто і мене заінтригувало,коли пекла цей пляцок,ніжне,вологе виходить!Якщо будете пекти,надіюсь,що сподобається!Дякую! love
 



#12 написав: Наталюня (18 вересня 2015 20:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Krasotinka
,ніжне,вологе виходить!

я якраз таке і люблю :)
 



#13 написав: Ксенічка (21 листопада 2015 15:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Гарний пляцок!! Смакота!! m0512
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Fast Products For car Across The USA
  Пише ysaryzo (Учора, 19:14)
Explaining Trouble-Free Plans Of car
  Пише abycit ()
Kankusta duo forte renomy na przedmiot patentowanego tricku na odchudz
  Пише alokigu ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
м.Берегово Закарпатська обл.
  Пише solomiyasobko ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 24
Користувачі: FletaOblity, TignAgix, boxaccori
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100