Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок"Циган"
 

Пляцок"Циган"

14 вересня, 2015  |  Коментів (13)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок"Циган"

Форма 25*40
Тісто маково-какаове:
2 скл.запареного і перетертого маку
1,5 скл. цукрової пудри
150 г маргарину
100 г меду
8 яєць
3 ст.л. какао
3ст.л. кукурудзяного крохмалю
4 ст.л. мелених горіхів
1 ч.л. кориці
1 ч.л. соди

Бісквіт:
3 яйця
1/2 скл. цукру
1/2 скл.борошна

Крем:
3 яйця
2/3 скл. цукру
ванільний цукор
400 г вершкового масла
Додатково:
2 упаковки желе червоного кольору

Тісто маково-какаове:
Відокремити білки від жовтків.Маргарин розтерти з цукром та медом до однорідності,по-одному додавати жовтки та збивати міксером. Всипати борошно, корицю, соду, какао, горіхи і мак. Змішати.В кінці обережно ввести збиті на піну білки,все перемішати.Викласти у форму вистелену пергаментним папером,випекти два коржі при 180град.45хв.

Бісквіт:
Яйця добре збиваємо з цукром міксером.Обережно вводимо борошно вручну.Випікаємо корж 20хв.,з нього потрібно буде вирізати склянкою кругле печиво.

Крем:
Яйця збити з цукром та ванільним цукром на пару до загустіння.Дати охолонути.Збити з розм'якшеним маслом.

Желе заварити по інструкції додавши вдвічі менше води.

Збираємо:
Маковий корж змащуємо половиною крему,викладаємо бісквітне печиво,накладаємо зверху ложкою желе(яке вже трошки загустіло),охолоджуємо 30хв.,далі наносимо решту крему і накриваємо другим коржем.

Мої зміни:в оригіналі рецепту замість готового желе я використала перетерту полуницю з цукром,змішану з желатином.Пляцок дуже смачний і має гарний розріз.
Пляцок"Циган"

Джерело: З польського сайту.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Meri (14 вересня 2015 17:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який стакан вкористовуєте 200 чи 250?
Тісто якої консистенції виходить?
Який розмір форми?
Якого діаметру вирізати кругле печиво з бісквіту?
 



#2 написав: Тереза (14 вересня 2015 17:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок як завжди бомбезний!!!
 



#3 написав: Krasotinka (14 вересня 2015 23:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Цитата: Meri
Який стакан вкористовуєте 200 чи 250?
Тісто якої консистенції виходить?
Який розмір форми?
Якого діаметру вирізати кругле печиво з бісквіту?

Cтакан 250мл
Тісто виходить густе,ложкою треба накладати,незвичайне(без борошна).В описі я помилилася,написавши замість крохмалю-борошно.
Розмір форми я вказала на початку рецепту- 25*40
Діаметр немає значення,розріз в будь-якому разі буде гарний!


Тереза,а я як завжди,дякую!!!
 



#4 написав: Darka (15 вересня 2015 05:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Який красивий циган love .Забрала рецепт в записник,жара спаде обовязково спечу,дякую.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Krasotinka (15 вересня 2015 11:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Darka,дякую!Як ви ту жару так довго переносите там!!!!Печіть пляцочок,буду рада,якщо сподобається!
 



#6 написав: Кіра (15 вересня 2015 13:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
чудовий та смачний пляцок на свята
 



#7 написав: Krasotinka (15 вересня 2015 13:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Кіра,дякую!
 



#8 написав: Darka (16 вересня 2015 19:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Кrasotinka, трохи вже привикли ,спасає кондиціонер і басейн маємо вдома. Ще раз дякую за рецепт m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#9 написав: Krasotinka (17 вересня 2015 00:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Цитата: Darka
трохи вже привикли ,спасає кондиціонер і басейн маємо вдома. Ще раз дякую за рецепт

Та нема за що! А басейн-це взагалі супер,я б з нього не вилазила wink
 



#10 написав: Наталюня (18 вересня 2015 13:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
цікаве таке макове тісто в цьому пляцочку! мабуть смакота неймовірна! беру собі рецепт у записничок. Дякую! belay
 



#11 написав: Krasotinka (18 вересня 2015 13:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Цитата: Наталюня
цікаве таке макове тісто в цьому пляцочку! мабуть смакота неймовірна! беру собі рецепт у записничок. Дякую!

Так,саме це тісто і мене заінтригувало,коли пекла цей пляцок,ніжне,вологе виходить!Якщо будете пекти,надіюсь,що сподобається!Дякую! love
 



#12 написав: Наталюня (18 вересня 2015 20:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Krasotinka
,ніжне,вологе виходить!

я якраз таке і люблю :)
 



#13 написав: Ксенічка (21 листопада 2015 15:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Гарний пляцок!! Смакота!! m0512
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100