Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Яблучний пляцок з каремелізованим насінням соняшника
 

Яблучний пляцок з каремелізованим насінням соняшника

26 серпня, 2015  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка, Торти та тістечка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Яблучний пляцок з каремелізованим насінням соняшника

Форма 20*25
Медово-пісочне тісто:
3 скл. борошна
150 г розтопленого масла(маргарину)
1 ч.л. соди
3ст.л.меду
3 ст.л.сметани 18%
0,5 склянки цукрової пудри
2 яєчних жовтки
2 яйця

Яблучна маса:
1 кг яблук
4 ст.л. цукру
2 упаковки полуничного желе

Крем:
Масло 200гр
сгущене молоко 200гр

Маса з карамелізованим насінням соняшника:
100 гр.лущеного насіння соняшника
3/4 ст.л. вершкового масла
1ст.л.цукру
Додатково:
200гр вареної сгущенки

Медово-пісочне тісто:
Цукор розтерти з яйцями,жовтками та медом.Додати масло,сметану та соду,перемішати ретельно.Всипати борошно,вимішати тісто,розділити на 3 частини.Кожну частину тіста розподіляти по формі і випікати приблизно 20хв.при 180град.
Яблучна маса:
Яблука очистити від шкірки і натерти на грубій сітці. Засипате 4 столові ложки цукру.варити приблизно 8 хв. Додати сухе полуничне желе. Перемішати і готувати протягом 2-3 хвилин.Остудити.Нанести на один корж,зверху накрити ще одним коржем.Поставити в холодильник для застигання.
Крем:
Масло кімнатної температури збити зі згущенкою.Нанести на другий корж.Накрити останнім третім медово-пісочним коржем.
Маса з карамелізованим насінням соняшника:
Насіння легко обсмажуємо на пательні з маслом,додаємо цукор,слідкуємо,щоб маса карамелізувалася але не згоріла приблизно 2-3хв.!Пляцок зверху змащуємо вареною сгущенкою і відразу викладаємо масу з насінням,поки вона не застигла.

P.S.Пляцок вийшов дуже смачний,висотою 9см та вагою 2,5 кг.А маса з насінням дає оригінальну хрустку нотку і дуже доповнює всі складові цього пляцка!
Смачного!Готуйте із задоволенням!
Яблучний пляцок з каремелізованим насінням соняшника

Джерело: Пляцок зібрано з декількох рецептів на мій власний розсуд з польських сайтів!

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Francheska (26 серпня 2015 20:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
дуже апетитно виглядає, спробую спекти! Дякую за рецепт!
 



#2 написав: Krasotinka (26 серпня 2015 23:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Francheska,
Будь-ласка! Печіть на здоров'я,якщо щось буде не зрозуміло,питайте,я підкажу!
 



#3 написав: Darka (29 серпня 2015 03:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікавий пляцок love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Krasotinka (29 серпня 2015 23:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Darka,дякую!
love
 



#5 написав: Тереза (30 серпня 2015 18:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Смакота і красота!!!цікавий і багатий пляцок!!!
 



#6 написав: Krasotinka (30 серпня 2015 21:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тереза,дуже дякую!
 



#7 написав: Pygovo4ka (5 березня 2016 14:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
дякую за рецепт! такий смачний розріз....відразу захотілось посмакувати!
 



#8 написав: Krasotinka (5 березня 2016 14:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Pygovo4ka,прошу,смакуйте!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 55
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100