Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з борошна » Млинці та оладки » Налисники з горіховою начинкою та вишнями
 

Налисники з горіховою начинкою та вишнями

26 квітня, 2015  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з борошна » Млинці та оладки
 

Налисники з горіховою начинкою та вишнями

Тісто:
3 яйця
2-3 ст. л. цукру
3 ст. л. олії
0,5 ч. л. соди
2 скл. борошна
0,5 л молока

Начинка:
3 скл. мелених горіхів
3-4 ст. л. вареного згущеного молока (з верхом)
2 ст. л. коньяку
6-7 ст. л. свіжовижатого апельсинового соку (за бажанням)
0,5 л банка вишень у власному соці

Вишневий соус:
100 мл вишневого соку
1 ч. л. крохмалю
1 ч. л. борошна
цукор до смаку (за бажанням)

Яйця з цукром збити вінчиком, додати олію, збити, додати соду та ще раз добре збити. Потрохи підсипати борошно та вливати молоко, добре збиваючи, щоб не утворилося грудочок (постійно підтримувати консистенцію густої сметани). В кінці додати решту молока - розвести тісто до такої консистенції, щоб воно легко розтікалось по сковорідці.
Посмажити налисники (виходить приблизно 16-20 шт).

Для начинки змішати мелені горіхи та згущене молоко, добре перемішати ложкою. Додати коньяк та перемішати. За бажанням можна додати апельсиновий сік (тоді начинка буде менш солодкою, ніж з самою згущонкою, при цьому апельсиновий смак майже не відчувається - домінують горіхи та згущонка).

Для соусу розвести крохмаль та борошно у вишневому соці так, щоб не було грудочок. Якщо сік недостатньо солодкий, то додати трохи цукру. Поставити на маленький вогонь та, постійно помішуючи вінчиком, заварити до загустіння. Охолодити.

Начинку та 6-7 вишень (попередньо відцідити їх від соку) викласти на серединку налисника та скрутити. Полити вишневим соусом.

Смачного!

Джерело: власні експерименти :)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Krasotinka (27 квітня 2015 00:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Мені сподобався соус,я гадаю,що ним можна декорувати різні десерти і випічку!
 



#2 написав: Darka (27 квітня 2015 08:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Смачно................. winked belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Наталюня (27 квітня 2015 17:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Krasotinka
Мені сподобався соус,я гадаю,що ним можна декорувати різні десерти і випічку!

Krasotinka, соус дуже простенький. Крохмаль і борошно в пропорції 1:1 - і таким способом можна загустити будь-який сік. Для декору десертів підійде, а ось для випічки... ну не знаю, пляцок я б не поливала.... хіба-що якийсь чізкейк перед подачею гостям. але то моя думка, кожен може експерементувати, як кому подобається smile

Darka, дійсно смачно, трохи засолодко було як на мене, але з чашечкою кави чи чаю якраз те, що треба smile 3fb
 



#4 написав: Тереза (27 квітня 2015 18:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Налисники казкові!!! winked
 



#5 написав: Кіра (28 квітня 2015 08:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
файнийи експеримент!оригінально!!!!!
 



#6 написав: Ксенічка (11 травня 2015 23:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Начинка в мене в фаворитах!! Налисники чудові!! e16
 



#7 написав: Наталюня (23 травня 2015 21:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Тереза,
Кіра,
Ксенічка,

дякую дуже!!! Мені приємно, що Вам усім сподобались мої налисники :) 3fb 3fb 3fb
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100