60 г вершкового масла 1/3 скл. меду (можна штучний) 2 ст. л. коричневого цукру (я давала звичайний) 1 1/4 скл. борошна + 1 ч. л. розпушувача 2-3 ч. л. кориці
Масло, цукор та мед помістити в маленьку кастрюльку і на невеликому вогні розтопити та довести до однорідної консистенції. Охолодити 10 хвилин.
Додати в суміш борошно та корицю.
Перемішати до однорідності тіста.
Набирати чайною ложкою (з верхом) та формувати кульки.
Розкласти на деко на відстані 2 см один від одного.
Виделкою притиснути кожну кульку, щоб вони стали трішки нижчими.
Випікаємо 10 хвилин при температурі 170С, щоб пряники зарум'янились.
Довго не випікайте, бо будуть твердими.
|