Для тіста:
2 яйця
0,5 ст. муки
0,5 ст. цукру
Для прикраси:
горіхи
вишні
згущене молоко
Яйця і цукор збити міксером, поступово підсипаючи муку.
Нагріте деко обов'язково змастити маслом, і чайною ложкою викладати рідке тісто подалі один від одного. Тісто розтікається невеликими коржиками.
Пекти 2-3 хвилини при температурі 150-180 градусів. Гарячим ножем знімати з дека і ліпити квіти, схожі на калли.
У серединку калли можна покласти вишню або горішок. Також можна змастити згущеним молоком.
Мої коментарі: перемішала горішки із згущеним молоком, і цю суміш викладала на печиві. Здається вийшло дуже солодко. Якраз вишні там і бракувало...
Робиться це печиво супер швидко, руки не брудняться тістом, нічого не треба розкачувати, виклав ложкою і все. Цього тіста вистачило на 2 дека.
Журнал "Люблю готовить" №4 (2007р)