Включити духовку на 180 градусів. У мисці з'єднуємо разом просіяне борошно,, соду, какао. Добавляем сіль і розчинну каву. У мисці міксера збиваємо вершкове масло з цукром. Додаємо по одному яйця, в кінці додаємо ваніль. Додаємо по черзі частинами борошно, йогурт щоб останнім була мука.
З'єднуємо до однорідної маси. Формочки для капкейків заповнити масою на 2/3 від висоти. Випікаємо 20 хвилин щоб паличка при перевірці була суха.
Даємо охолонути.
Коли капкейки охолонуть, виймаємо ложкою серединку. Наповнюємо кондитерський мішок начинкою і заповнюємо порожнину. Зверху закриваємо шматочком (скоринкою) який ми виймали.
Приготування крему:
На водяній бані або в мікрохвильовій пічці розтопити шоколад, дати охолонути. Залити какао окропом, розмішати і дати охолонути.
Збити вершкове масло з цукровою пудрою і сіллю до пишної, світлої маси. Додаємо остиглий шоколад і какао. Збиваєм. Зверху прикрашаємо шоколадним кремом.