Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перець маринований
 

Перець маринований

13 вересня, 2014  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Перець маринований

2 кг перцю болгарського
200 г цукру
100 мл олії
200 мл оцту 9%
1 ст.л. солі
250-350 мл води
Спеції (горошини чорного перцю, лаврові листочки, зубці часнику)

Перець помити, почистити, нарізати. Довести до кипіння маринад (крім спецій), вкинути перець, знову довести до кипіння і варити 7-10 хвилин. В простерилізовану теплу банку покласти 1 зубець часнику, лавровий листочок, 3-5 горошин перцю, накласти перець, долити маринаду і закатати.

Джерело: З маминого записника.

 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 47
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100