Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Свята, традиції » Шинка печена
 

Шинка печена

16 квітня, 2014  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Свята, традиції, Страви з м`яса
 

Шинка печена

1,5 кг свинної вирізки або полядвиці
сіль
вода
приправа до м"яса

М"ясо добре промити, замочити в соленій воді, щоб вода повністю покрила м"ясо ( на 3 л холодної води 3 ст. л. солі). 2-3 рази напротязі 3-ох днів змінювати солену воду ( при потребі)
На третій день вийняти з води, обсушити паперовим рушником, добре натерти приправою до м"яса ( в мене фірми Каміс), перев"язати шнурком ( якщо рівна полядвиця, то це робити не обов"язково) , щільно обгорнути фольгою і запекти 40 хв при 170*, в кінці розкрити фольгу і ще пекти 30 хв до рум"яної скоринки.
Час випікання залежить від товщини шинки, чим тонша, тим менше печеться. Ну і печене корисніше від копченого)))
Смачного :)
Шинка печена

Джерело: рецепт від мами)))

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: dgirina (16 квітня 2014 14:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Іруся дякую-дуже доречно твоє мяско."рецепт" wink


--------------------
ІРИНА
 



#2 написав: Ірка-Шкірка (16 квітня 2014 15:37)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Файне м'яско winked !!! Ми також будемо готувати на Великдень печене м'ясо та ковбаску - я для цього недавно ще й тендерайзер прикупила - щоб м'ясо краще промариновувалося.
 



#3 написав: ro_sa (17 квітня 2014 00:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
А що дає вимочування м'яса три дні у соленій воді? Бо я або тримаю три дні у звареному маринаді ( вода, сіль, перець гіркий і пахучий, коріандр, лавровий листок) , або натираю тими ж приправами на сухо теж десь на три дні. Потім запікаю в фользі чи в рукаві.
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (17 квітня 2014 01:08)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Цитата: ro_sa
А що дає вимочування м'яса три дні у соленій воді?


Мясо просолюється краще, ніж його просто посолити.
 



#5 написав: Darka (17 квітня 2014 02:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Дуже смачно мяско виглядає,будемо тоже запікати в духовці.Печене мясо і ковбаса,то якось так по домашньому.Відломав кусочок ковбаски і так саму без хліба попоїсти lol


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Марія Митник (17 квітня 2014 09:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 55
В Іри як завжди,все смачно!!!
 



#7 написав: chajka (17 квітня 2014 10:35)


Група: Модератор
Коментарів: 97
ro_sa, все вірно Ірка-Шкірка написала, м"ясо гарно просолюється, а припави дають пікантну скоринку з своїм смаком ( приправа то вже мій внесок в рецепт lol )
Можна і в маринаді тримати м"ясо, та як на мене ( тут я особисто про себе smile ) це більш трудоємко, 3 рази варити і остуджувати маринад , бо м"ясо все-рівно пускає свій сік і воду потрібно змінювати.
Цей рецепт дістався від мами, а мамі від бабусі, певно колись в давнину то не дуже бавились з маринадами, основні приправи то були сіль та перець. І пеклося то м"яско в брайтрурі ( то така ніби духовка в п"єцу біля кухні ) , ще таким чином то і сало запікалось. Ну звичайнож і в комині коптилася кобваса з шинкою, та на свята господині завше багато стіл накривали, то було все та на всі смаки smile
 



#8 написав: ssaazzoonn (17 квітня 2014 19:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
winked Шинка - люкс !!!
 



#9 написав: Іванка (19 квітня 2014 08:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 150
Ну дуже апетитне фото та вдалий рецепт!
 



#10 написав: Asya (7 травня 2014 00:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
дякуєм щиро
 



#11 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2014 16:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476
Гарне і смачне мясо виходить.


--------------------
смачно як в матусі
[url=https://www.facebook.com/profile.php?id=100017171228749[/url]
 



#12 написав: Кіра (6 лютого 2015 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
дуже апетитне мяско!!!!! дякую що нагадали , аж запахло.....
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Understanding Practical Solutions In car
  Пише ykagewoka (Учора, 12:16)
The Options For car Secrets
  Пише epaviqo (Учора, 08:19)
Picking out Sensible Secrets In car
  Пише unumure ()
Печиво "Їжачки" або печиво з сюрпризом
  Пише marichka86 ()
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ ()
Options For Rapid Products In car
  Пише ymyzyg ()
Косметика для обличчя
  Пише Marissa ()
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 ()
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ ()
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 17
Користувачі: kxpzyfwkfix, butbreella, qapedTer, vpywhnzfyh, bvzzxbjhgpb, Rounnymund, bapedTer, Rounnymund, fvhxzgqenkm, nypxzacasdt
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100