Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Свята, традиції » Шинка печена
 

Шинка печена

16 квітня, 2014  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Свята, традиції, Страви з м`яса
 

Шинка печена

1,5 кг свинної вирізки або полядвиці
сіль
вода
приправа до м"яса

М"ясо добре промити, замочити в соленій воді, щоб вода повністю покрила м"ясо ( на 3 л холодної води 3 ст. л. солі). 2-3 рази напротязі 3-ох днів змінювати солену воду ( при потребі)
На третій день вийняти з води, обсушити паперовим рушником, добре натерти приправою до м"яса ( в мене фірми Каміс), перев"язати шнурком ( якщо рівна полядвиця, то це робити не обов"язково) , щільно обгорнути фольгою і запекти 40 хв при 170*, в кінці розкрити фольгу і ще пекти 30 хв до рум"яної скоринки.
Час випікання залежить від товщини шинки, чим тонша, тим менше печеться. Ну і печене корисніше від копченого)))
Смачного :)
Шинка печена

Джерело: рецепт від мами)))

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: dgirina (16 квітня 2014 14:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
Іруся дякую-дуже доречно твоє мяско."рецепт" wink


--------------------
ІРИНА
 



#2 написав: Ірка-Шкірка (16 квітня 2014 15:37)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Файне м'яско winked !!! Ми також будемо готувати на Великдень печене м'ясо та ковбаску - я для цього недавно ще й тендерайзер прикупила - щоб м'ясо краще промариновувалося.
 



#3 написав: ro_sa (17 квітня 2014 00:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
А що дає вимочування м'яса три дні у соленій воді? Бо я або тримаю три дні у звареному маринаді ( вода, сіль, перець гіркий і пахучий, коріандр, лавровий листок) , або натираю тими ж приправами на сухо теж десь на три дні. Потім запікаю в фользі чи в рукаві.
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (17 квітня 2014 01:08)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Цитата: ro_sa
А що дає вимочування м'яса три дні у соленій воді?


Мясо просолюється краще, ніж його просто посолити.
 



#5 написав: Darka (17 квітня 2014 02:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Дуже смачно мяско виглядає,будемо тоже запікати в духовці.Печене мясо і ковбаса,то якось так по домашньому.Відломав кусочок ковбаски і так саму без хліба попоїсти lol


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Марія Митник (17 квітня 2014 09:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 50
В Іри як завжди,все смачно!!!
 



#7 написав: chajka (17 квітня 2014 10:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 96
ro_sa, все вірно Ірка-Шкірка написала, м"ясо гарно просолюється, а припави дають пікантну скоринку з своїм смаком ( приправа то вже мій внесок в рецепт lol )
Можна і в маринаді тримати м"ясо, та як на мене ( тут я особисто про себе smile ) це більш трудоємко, 3 рази варити і остуджувати маринад , бо м"ясо все-рівно пускає свій сік і воду потрібно змінювати.
Цей рецепт дістався від мами, а мамі від бабусі, певно колись в давнину то не дуже бавились з маринадами, основні приправи то були сіль та перець. І пеклося то м"яско в брайтрурі ( то така ніби духовка в п"єцу біля кухні ) , ще таким чином то і сало запікалось. Ну звичайнож і в комині коптилася кобваса з шинкою, та на свята господині завше багато стіл накривали, то було все та на всі смаки smile
 



#8 написав: ssaazzoonn (17 квітня 2014 19:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
winked Шинка - люкс !!!
 



#9 написав: Іванка (19 квітня 2014 08:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Ну дуже апетитне фото та вдалий рецепт!
 



#10 написав: Asya (7 травня 2014 00:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
дякуєм щиро
 



#11 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2014 16:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Гарне і смачне мясо виходить.


--------------------
 



#12 написав: Кіра (6 лютого 2015 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
дуже апетитне мяско!!!!! дякую що нагадали , аж запахло.....
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 54
Користувачі: Mariasch, Asteroizxu, Dargothdola, JamesjAish
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100