Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Полуниця у власному соку
 

Полуниця у власному соку

28 червня, 2008  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Консервація
 

Полуниця у власному соку


1 кг полуниці
250 г цукру

Ягоди полуниці добре промити в холодній кип'яченій воді. Перебрати, покласти в емальованою посуд і засипати цукром.
Через 8-10 годин (коли виділиться сік і покриє полуницю) викласти її в стерильні півлітрові банки і залити соком.
Накрити кришкою, стерилізувати 10 хвилин і закатати.

Журнал "Люблю готовить" №6 (2007 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Полуниця у своєму соці те що треба до десертів!!!!!!!
 



#2 написав: Kseniya (4 червня 2010 23:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
Від такого десерту можна "язика проковтнути".
 



#3 написав: Ксенічка (1 березня 2013 22:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Роблю так і дуже нам смакує взимку.
 



#4 написав: Amberka (14 червня 2015 02:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Господиньки, підкажіть, будь ласка, - а якщо розкласти в літрові банки, скільки часу стерилізувати треба?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100