Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Хліб пісний
 

Хліб пісний

24 березня, 2014  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Пісні страви, Хліб
 

Хліб пісний

1/3 пачки(100г)дріжджів
750 г води теплої
1,5 ст.л цукру
1,5 ст.л солі
1,5 ст.л оцту
1,5ст.л олії
Мука
олія для змащування

Розім'яти дріжджі з цукром до рідкого стану ,додати всі інші компоненти поступово всипати муку і вимішувати тісто. Місити м'якше як на вареники. Поділити його на три рівні частини, та у попередньо змащені олією форми- цеглинки 3 штуки,викласти його.Накрити зверху рушником та залишити для підняття у формі в теплому місці приблизно на пів години. Має піднятись трошки більше як пів форми. Змастити верх олією та пекти при 180 градусах 50хв.
спечений хліб вийняти із форми та накрити рушником або теплою тканиною для остигання.

P.S. На фото хліб має блискучий верх - це тому, що я його змастила збитим яйцем. Згідно рецепту хліб має мати сірувато-матову поверхню.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (24 березня 2014 20:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Добрий хліб,я такий тоже печу m0554 .В піст просто не змазую яйцем.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: dgirina (24 березня 2014 21:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
Darka, я також не змазую - так сі стало crying ,просто мала тріснуте домашнє яйко -тай си помастила хліб.Але то тіко зверху - всередину не давала .Дуже його люблю пекти,бо він смачний і простий ,тобто швидкий у приготуванні.


--------------------
ІРИНА
 



#3 написав: Тереза (25 березня 2014 17:03)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Чудовий хлібчик!!! 1f7
 



#4 написав: dgirina (25 березня 2014 20:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
Тереза,
no Дякую -пробуйте -він дуже швидко готується...


--------------------
ІРИНА
 



#5 написав: Лорі (26 березня 2014 07:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
мій улюблений рецепт хліба winked
 



#6 написав: людкин (13 квітня 2014 07:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Дуже гарний хлібець! winked Можна маленьке питання, а що робить оцет, ніколи не кладу у тісто, коли печу хліб. Дякую.


--------------------
Гарного всім дня!!
 



#7 написав: smiluk (24 червня 2014 18:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Дуже смачний хліб виходить. Сьогодні додала трішки висівок. Смакота!
 



#8 написав: dgirina (7 березня 2015 22:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
людкин, перепрошую що пізно відповідаю на запитання - оцет у цьому рецепті для того аби хліб не так швидко черствів,якщо сім`я невелика,і щоб аби не пекти через день можна відразу спекти півтори порції і він буде мякеньким аж поки його весь не зїдять.


--------------------
ІРИНА
 



#9 написав: Raisska (1 грудня 2015 00:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Віднині це мій найулюбленіший рецепт хліба. Велике дякую за рецепт.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 18:33)
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 90
Гостей: 75
Користувачі: gapedTer, royasials
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100