Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Хліб пісний
 

Хліб пісний

24 березня, 2014  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Пісні страви, Хліб
 

Хліб пісний

1/3 пачки(100г)дріжджів
750 г води теплої
1,5 ст.л цукру
1,5 ст.л солі
1,5 ст.л оцту
1,5ст.л олії
Мука
олія для змащування

Розім'яти дріжджі з цукром до рідкого стану ,додати всі інші компоненти поступово всипати муку і вимішувати тісто. Місити м'якше як на вареники. Поділити його на три рівні частини, та у попередньо змащені олією форми- цеглинки 3 штуки,викласти його.Накрити зверху рушником та залишити для підняття у формі в теплому місці приблизно на пів години. Має піднятись трошки більше як пів форми. Змастити верх олією та пекти при 180 градусах 50хв.
спечений хліб вийняти із форми та накрити рушником або теплою тканиною для остигання.

P.S. На фото хліб має блискучий верх - це тому, що я його змастила збитим яйцем. Згідно рецепту хліб має мати сірувато-матову поверхню.


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (24 березня 2014 20:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Добрий хліб,я такий тоже печу m0554 .В піст просто не змазую яйцем.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: dgirina (24 березня 2014 21:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Darka, я також не змазую - так сі стало crying ,просто мала тріснуте домашнє яйко -тай си помастила хліб.Але то тіко зверху - всередину не давала .Дуже його люблю пекти,бо він смачний і простий ,тобто швидкий у приготуванні.


--------------------
ІРИНА
 



#3 написав: Тереза (25 березня 2014 17:03)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Чудовий хлібчик!!! 1f7
 



#4 написав: dgirina (25 березня 2014 20:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Тереза,
no Дякую -пробуйте -він дуже швидко готується...


--------------------
ІРИНА
 



#5 написав: Лорі (26 березня 2014 07:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
мій улюблений рецепт хліба winked
 



#6 написав: людкин (13 квітня 2014 07:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Дуже гарний хлібець! winked Можна маленьке питання, а що робить оцет, ніколи не кладу у тісто, коли печу хліб. Дякую.


--------------------
Гарного всім дня!!
 



#7 написав: smiluk (24 червня 2014 18:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Дуже смачний хліб виходить. Сьогодні додала трішки висівок. Смакота!
 



#8 написав: dgirina (7 березня 2015 22:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
людкин, перепрошую що пізно відповідаю на запитання - оцет у цьому рецепті для того аби хліб не так швидко черствів,якщо сім`я невелика,і щоб аби не пекти через день можна відразу спекти півтори порції і він буде мякеньким аж поки його весь не зїдять.


--------------------
ІРИНА
 



#9 написав: Raisska (1 грудня 2015 00:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Віднині це мій найулюбленіший рецепт хліба. Велике дякую за рецепт.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Nazywam się Dorota
  Пише anokany (Сьогодні, 06:26)
Kankusta duo aneks pomagający odchudzanie
  Пише elediryja (Учора, 22:15)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (Учора, 13:55)
Enfolding lobs wagging sediments.
  Пише ycohyfi (Учора, 12:34)
Cudowne Momio
  Пише avyvuh ()
Brilliant diagrammatically incriminated humiliating.
  Пише opewaxim ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 58
Гостей: 31
Користувачі: BUWalter, AnnaLaktHA, Rounnymund, appeasync, scurce2c, Rounnymund, mapedTer, appeasync
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100