Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Пончики (Донатс) від Ектора
 

Пончики (Донатс) від Ектора

9 березня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Пончики (Донатс) від Ектора

1 скл. молока
3 ст. л. сухих дріжджів
2 - 2,5 ст борошна
2 ст. л. цукру
3 жовтки
4 ст. л. м'якого вершкового масла
сіль

Для глазурі:
250 г пудри
какао
50-70 мл молока
вимішуємо

3/4 стакана молока нагріти, добавити 2 ст. л. дріжджів, 3 ст. л. борошна, розмішати. Накрити ємнкість харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 30 хвилин.
Молоко яке залишилося наливаємо в комбайн, додаємо 1 ст. л. дріжджів,3 жовтки, 4 ст. л. м'якого вершкового масла, сіль , 3 каплі ванильної есенції, опару і вимішуєм.
2 стакана борошна, змішуємо з 2 ст. л . цукру. Решта пів склянки відкладаємо в сторону. (Це будемо додавати в самому кінці , якщо знадобиться). Додаємо борошно поступово. Вимішуємо . Тісто готове, коли воно відстає від стінок комбайна. Перекладаємо в ємкість і знову накриваємо харчовою плівкою. Ставимо в холодильник на мінімум 6 , максимум 12 годин.
Олію для фритюра наливаємо в каструлю з товстим дном розігріватися. Тісто дістаємо , обминаєм, розтачуємо в пласт товщиною 2 см , вирізаємо кола формувальним кільцем діаметром 8-10 см. Вирізаємо серединку іншим маленьким формувальним кільцем. Викладаємо в глибоке деко застелене пергаментом, накриваємо знову харчовою плівкою, і відправляємо в тепле місце на 30 хв аби підросли.
Дістаємо пончики і обсмажуємо з 2х сторін. Обсмажені пончики викласти на серветку , остудити трохи і занурити в глазурі.

P.S. Вони просто смачнющі!!!!!!

Джерело: Програма " Все буде смачно"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Galina_Nedomirko_ (9 березня 2014 17:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Які вони гарнюні і пухкенькі. winked
 



#2 написав: Darka (9 березня 2014 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Супер love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ірка-Шкірка (11 березня 2014 00:19)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Що там так багато дріжджів??? - 3 ст.л. на 2,5 скл. муки? тісто не перекисає?
а вигляд такий апетитний tongue winked ...
 



#4 написав: ксюня (12 березня 2014 14:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Такі апетитні, ну просто хочеться їх tongue .Буду пробувати пекти, відзвітую. Дякую за рецепт. love
 



#5 написав: LiLu (13 березня 2014 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ірка-Шкірка
Що там так багато дріжджів??? - 3 ст.л. на 2,5 скл. муки? тісто не перекисає?

Як то перекисає?? я шось не знаю. Я не є такий аж знаток дріжджової випічки, та скажу шо пончики просто ідеальні. what Я ше в житті таких крутих не їла. Робила всьо строго по рецепту. Ага! давала я 2,5 ложки дріжджів - не стало мені... При випічці не тріскали ні нічого, і запах деколи у пампухів такий дріжджовий є, а тут нічо не чути.


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#6 написав: Тереза (16 березня 2014 21:54)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пончики супер!!! p0714
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 3
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100