Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Пончики (Донатс) від Ектора
 

Пончики (Донатс) від Ектора

9 березня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Пончики (Донатс) від Ектора

1 скл. молока
3 ст. л. сухих дріжджів
2 - 2,5 ст борошна
2 ст. л. цукру
3 жовтки
4 ст. л. м'якого вершкового масла
сіль

Для глазурі:
250 г пудри
какао
50-70 мл молока
вимішуємо

3/4 стакана молока нагріти, добавити 2 ст. л. дріжджів, 3 ст. л. борошна, розмішати. Накрити ємнкість харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 30 хвилин.
Молоко яке залишилося наливаємо в комбайн, додаємо 1 ст. л. дріжджів,3 жовтки, 4 ст. л. м'якого вершкового масла, сіль , 3 каплі ванильної есенції, опару і вимішуєм.
2 стакана борошна, змішуємо з 2 ст. л . цукру. Решта пів склянки відкладаємо в сторону. (Це будемо додавати в самому кінці , якщо знадобиться). Додаємо борошно поступово. Вимішуємо . Тісто готове, коли воно відстає від стінок комбайна. Перекладаємо в ємкість і знову накриваємо харчовою плівкою. Ставимо в холодильник на мінімум 6 , максимум 12 годин.
Олію для фритюра наливаємо в каструлю з товстим дном розігріватися. Тісто дістаємо , обминаєм, розтачуємо в пласт товщиною 2 см , вирізаємо кола формувальним кільцем діаметром 8-10 см. Вирізаємо серединку іншим маленьким формувальним кільцем. Викладаємо в глибоке деко застелене пергаментом, накриваємо знову харчовою плівкою, і відправляємо в тепле місце на 30 хв аби підросли.
Дістаємо пончики і обсмажуємо з 2х сторін. Обсмажені пончики викласти на серветку , остудити трохи і занурити в глазурі.

P.S. Вони просто смачнющі!!!!!!

Джерело: Програма " Все буде смачно"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Galina_Nedomirko_ (9 березня 2014 17:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Які вони гарнюні і пухкенькі. winked
 



#2 написав: Darka (9 березня 2014 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Супер love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ірка-Шкірка (11 березня 2014 00:19)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Що там так багато дріжджів??? - 3 ст.л. на 2,5 скл. муки? тісто не перекисає?
а вигляд такий апетитний tongue winked ...
 



#4 написав: ксюня (12 березня 2014 14:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Такі апетитні, ну просто хочеться їх tongue .Буду пробувати пекти, відзвітую. Дякую за рецепт. love
 



#5 написав: LiLu (13 березня 2014 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ірка-Шкірка
Що там так багато дріжджів??? - 3 ст.л. на 2,5 скл. муки? тісто не перекисає?

Як то перекисає?? я шось не знаю. Я не є такий аж знаток дріжджової випічки, та скажу шо пончики просто ідеальні. what Я ше в житті таких крутих не їла. Робила всьо строго по рецепту. Ага! давала я 2,5 ложки дріжджів - не стало мені... При випічці не тріскали ні нічого, і запах деколи у пампухів такий дріжджовий є, а тут нічо не чути.


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#6 написав: Тереза (16 березня 2014 21:54)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Пончики супер!!! p0714
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Учора, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 51
Користувачі: Cherevichok
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100