Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Салати » Овочеві » Пашот з тунцем
 

Пашот з тунцем

17 січня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Салати » Овочеві
 

Пашот з тунцем

100-120 г міксу салатів на ваш смак
100 г тунця
1 помідор
1 огірок
3 ст. л. консервованої кукурудзи
1- 2 яйця
10 шт. маслин
1 скибка житнього хліба
французький соус


Для соусу:
4 ст. л. оливкової( соняшникової) олії
1 ст. л. гострої гірчиці
1 ст. л. оцту
1 дрібка солі
1 дрібка чорного меленого перцю

Для початку готуємо соус.
В невеличкий салатник кладемо гірчицю, в яку по-трошки вводимо олію, весь час помішуючи вінчиком( принцип майонезу) і доводимо до однорідної консистенції. Солимо, перечемо, додаємо оцет і перемішуєм. Соус має бути гострим на перший погляд,та головне, щоб був посолений. Тому, пробуйте на свій смак.Якщо вийшов надто густим, можна добавити трішки води, але зовсім небагато.

Готуємо яйце- пашот
В невеличку, бажано високу, посудину наливаємо воду,( я це роблю в літровій кастрюльці) , даємо закипіти. Додаємо до неї півчайної ложки оцту. У велику ложку чи невеличку кружку вибиваємо яйце. В ємності з кипячою водою робимо воронку і за нею пускаємо яйце. через хвилину- півтори ваше яйце-пашот повинно бути готовим. Легко виймаємо і даємо стекти лишній воді. На таку велику порцію салату я люблю робити 2 пашоти.

Готуємо грінки
Все дуже просто) Скибку житнього хліба ріжем на довільні шматки.Я завжди роблю по-різному, все залежить від того, як ми плануємо їсти цей салат)))(про його поїдання розкажу пізніше). Шматочки обсмажити на сухій сковороді з двох сторін. Найкраще, якщо цей процес робити паралельно зі збиранням салату, щоб вони залишились теплими..

Збирання салату
Берему найбільшу плоску тарілку в домі)))) Всі інгредієнти розкладуємо по всій її площині: спочатку помитий, висушений салат, потім грубо( хто на скільки любить) різані огірок та помідор, кукурудзу, оливки, тунець. Все гарно поливаємо соусом.( практично порція соусу йде на таку кількість інгридієнтів). В центр викладуємо пашот,збоку тарілочки грінки.

Все співвідношення складників відносне...якщо вам чогось забагато чи замало, можете відкорегувати на свій смак.

Щодо поїдання, як і обіцяла))) ЗадуВмка та, щоб ви теплу гріночку вмокували в рідкий жовток і паралельно вилкою черпали інші складники...одни словом, смакота!!! Все, як я люблю))). Якщо ж ви такі любителі пашоту, як ми з чоловіком, можна зробити його і два. Я тоді грінки ріжу дрібніше, викладую пашот на них і просто вилкою проколюю яйце, яке розтікається по всьому салату і стає своєрідною ще однією заправкою до нього, а грінки ще одним інгредієнтом.( так як в мене на фото) Тому, варіанти можна вибирати під настрій) Та спочатку раджу спробувати перший...оригінальний варіант))) ........і СМАЧНОГО!!!!!!

Джерело: Цей нехитрий рецепт взяла у місцевому пабі)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (17 січня 2014 16:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Класний салат!!! t0242
 



#2 написав: ssaazzoonn (17 січня 2014 16:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Саме тепер, взимку хочеться таком салатиком поласувати. Дякую за рецепт. winked
 



#3 написав: Канарейка (17 січня 2014 17:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
йов, ото файний салат winked , тре й собі такого забацати, а то я хіба натой цезар присіла
 



#4 написав: Tatiana (17 січня 2014 19:22)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Класний салатик tongue ! Апетитний winked , так нагадав літечко. a0a
 



#5 написав: Natalyadiva (17 січня 2014 21:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Смачний салат, такий барвистий! winked
 



#6 написав: natka0208 (22 січня 2014 11:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Щиро вдячна. Зробила. Гості змели миттєво. Правда, огірок не ставила - не люблю їх в зимку - пластмасові якісь.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 06:27)
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Учора, 11:10)
worfyjrqcc
  Пише rurlswire (Учора, 01:58)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 40
Користувачі: azyzzbgldpb, kyzyxjcdmei, jvtzxbirhol, TignAgix, Rounnymund, mvvxyfnuytf, zgzvarijvb, butbreella, AlisaKen, rurlswire, exyvzggrjjr, TignAgix, bziwwdqidhl
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100