Тісто: 8 яєць 200 г цукру 6 ст. л. борошна 4 ст. л. какао 2 ч. л. порошку до печива
Яблучна маса: 1 кг яблук 2 галяретки вишневі або полуничні 1 ст. л. масла
Крем: 1-1,5 скл. цукру (якщо яблука кислі) 2 кокосові пудинги 350-400 г масла
Приготувати бісквітне тісто (білки збивати окремо). Випекти 2 коржі або один і розрізати навпіл. Почищені яблука потерти на грубу тертку, додати масло і тушкувати кілька хвилин,додати галяретку і ше готувати 3-5 хв. Зварити пудинг, охолодити та збити з маслом. На коричневий корж нанести охолоджену яблучну масу, тоді пудингову масу, тоді знову коричневий корж. Готовий пляцок залити помадкою або прикрасити кремом. Приємного апетиту:)
Джерело: Польський кулінарний сайт з деякими моїми змінами.
|