|
1 скл. гарбузового пюре 2/3 скл. цукру 30 г свіжих дріжджів 100 мл молока дрібка солі 1 ч. л. порошку до печива 1 ч. л. кориці 3 ст. л. олії 4 скл. борошна (+- 0,5 скл)
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор, гарбузове пюре, сіль, корицю, муку, порошок до печива. Замісити тісто, під кінець вимішування додати олію, ще раз добре вимісити ( тісто має бути не дуже густе). Поставити в тепле місце на 1 год. Викласти у змащену форму і зачекати ще 30 хв. Пекти 1 год при 180*. Смачного.
P.S. Дуже смачний солодкий хлібчик, чимось пасочку нагадує, спробуйте.
|
|