Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Бурячок зимовий
 

Бурячок зимовий

17 жовтня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Консервація
 

Бурячок зимовий

4 кг буряка
1 кг цибулі
1 кг моркви
1 кг болгарського перцю
200 г олії
200 г оцту
100 г цукру
2 ст. л. солі

Буряк зварити, охолодити і потерти на крупній терці.
Цибулю порізати чверть-кільцями, перець соломкою, моркву потерти на крупній терці і все разом посмажити на олії 10 хв.
До потертого буряка додати все посмажене, цукор, сіль і оцет, перемішати.
Розкласти по банках і стерелізувати 15 хв.

Бурячок зимовий


P.S. Получається смачний салатик, але коли немає часу, то можна використати і як експрес - заправку до борщу.

Джерело: Старий записник

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (17 жовтня 2013 23:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Кася,дуже правильний рецептик бурячка,мені подобається winked Треба буряк купити m05108 .Дякую що поділилась рецептом. b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 54
Користувачі: Mariasch, Dargothdola, JamesjAish
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100