Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Салати » М`ясні » Печінковий салат
 

Печінковий салат

8 жовтня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Салати » М`ясні
 

Печінковий салат

500г печінки
2 середніх цибулини
150 г моркви по-корейськи
5 квашених огірків
майонез
олія для обсмаження

Печінку замочити в молоці на ніч. Коли дістали з молока, обсушити. Порційно порізати, обсмажити на олії або маслі. Коли печінка вихолоне, порізати соломкою.
Цибулю порізати півкільцями, обсмажити. (якщо багато олії, то викладаю цибулю на друшляк, щоб лишня олія стекла)
Квашені огірки порізати соломкою.
Усі інгредієнти змішати.

Можна натерти і звичайної моркви, замість корейської. Але тоді поперчити салат і можна видушити в нього часничку.

Джерело: мій салатик

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (8 жовтня 2013 18:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Класний салатик,дякую за рецепт!
 



#2 написав: Ксенічка (8 жовтня 2013 20:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дуже смачненько!!!Салатик чудовий!! love
 



#3 написав: Яруська (11 жовтня 2013 15:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Олюся, дякую за рецепт! cd Мені виглядає, що має бути смачним! winked Але треба спробувати!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100