Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Подвійне перцеве варення
 

Подвійне перцеве варення

2 жовтня, 2013  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Головна, Консервація
 

Подвійне перцеве варення

400 г болгарських червоних великих перців
5 гострих червоних перців
4 великі яблука бажано кислі та тверді
400 г цукру
40 мл яблучного оцту
1 зірочка анісу
4 горошини англійського перцю
4 шт. барбарису

Перці помити, почистити від насіння, дрібно нарізати разом з яблуками. Порізані яблука і перець покласти у велику каструлю, засипати цукром і залишити у такому вигляді при кімнатній температурі на 24 години.
Поставити каструлю на маленький вогонь, довести масу до кипіння і варити на повільному вогні протягом 40 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.
Зняти з вогню, подрібнити масу блендером до однорідного стану і знову поставити на вогонь.
Додати в масу аніс, англійський перець, барбарис і варити на повільному вогні ще 30 хвилин. Після цього додати яблучний оцет і ще проварити варення 5 хвилин. Залишити остигати варенняі на 24 години.
Готове варення довести до кипіння, герметично закрити.

Подвійне перцеве варення


Варення вийшло просто суперівське!!!!!!!!Який насичений колір, який запах, а смак!!!!!!! Словами передати важко, треба самому спробувати!!!!!!
Дуже смакує до м'яса печеного, копченого, шашлика, та й просто на свіжий хліб замість масла, може пасувати й до риби, але я ще непробувала.

З.І.Саме такий склад інгредієнтів дуже вдало поєднується між собою, "ні забрати, ні додати", в міру солодкувате та в міру гостре.
Цього разу я зробила 2 варіанти:
в першому - додала один червоний перець+ ще маленьке яблуко, а відняла 1 пекучий- це для себе, а другий варіант, для сильнішої половини людства - до цього набору додати ще один пекучий перець і цукру зменшила до 300грам


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: KASYA (2 жовтня 2013 22:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ого! Щось таке цікаве - ну чистий "Мастер-шеф" laughing ! Треба спробувати обов'язково!....


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Ксенічка (3 жовтня 2013 00:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Канарейка чудове вареннячко-соус!!Дуже смачненько!! До м"яска супер!! Готую вже третій рік, правда пропорції чуть різняться, підгледіла я колись у Елли Мартіно в блозі.)
 



#3 написав: Сонечко (3 жовтня 2013 16:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
з такої кількості продуктів скільки виходить того соусу?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#4 написав: Канарейка (3 жовтня 2013 19:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Цитата: Сонечко
з такої кількості продуктів скільки виходить того соусу?

майже 1 літра

Цитата: KASYA
Ого! Щось таке цікаве - ну чистий "Мастер-шеф"

дякую
Цитата: KASYA
Треба спробувати обов'язково!....

пробувати треба обовязково
Цитата: Ксенічка
Канарейка чудове вареннячко-соус!!Дуже смачненько!! До м"яска супер!!

так іє!
 



#5 написав: tay (6 жовтня 2013 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
а який це англійський перець? Може він ще якось називається? feel


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#6 написав: Канарейка (6 жовтня 2013 20:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Цитата: tay
а який це англійський перець? Може він ще якось називається?

та то звичайний духмяний lol
 



#7 написав: tay (6 жовтня 2013 20:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16

Цитата: Канарейка
та то звичайний духмяний

чомусь так і подумала bully


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#8 написав: KASYA (11 жовтня 2013 20:50)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось моє подвійне перцеве варення! Для мене це шось нове і дуже-дуже смачне! Зроблю ще одну порцію... Дякую за такий смачнезний рецептик!



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: Mira (2 лютого 2014 17:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Треба спробувати . дякую за рецепт.
 



#10 написав: Канарейка (18 жовтня 2014 17:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Цитата: KASYA
Ось моє подвійне перцеве варення! Для мене це шось нове і дуже-дуже смачне! Зроблю ще одну порцію..


якраз готую нову порцію варення. Чекаю 24 год і буду варити.
 



#11 написав: Darka (29 жовтня 2015 06:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це супер варення,незнаю як я пропустила такий рецепт. Буду робити дві порції зразу.
Велике дякую. a0a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100