Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Подвійне перцеве варення
 

Подвійне перцеве варення

2 жовтня, 2013  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Головна, Консервація
 

Подвійне перцеве варення

400 г болгарських червоних великих перців
5 гострих червоних перців
4 великі яблука бажано кислі та тверді
400 г цукру
40 мл яблучного оцту
1 зірочка анісу
4 горошини англійського перцю
4 шт. барбарису

Перці помити, почистити від насіння, дрібно нарізати разом з яблуками. Порізані яблука і перець покласти у велику каструлю, засипати цукром і залишити у такому вигляді при кімнатній температурі на 24 години.
Поставити каструлю на маленький вогонь, довести масу до кипіння і варити на повільному вогні протягом 40 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.
Зняти з вогню, подрібнити масу блендером до однорідного стану і знову поставити на вогонь.
Додати в масу аніс, англійський перець, барбарис і варити на повільному вогні ще 30 хвилин. Після цього додати яблучний оцет і ще проварити варення 5 хвилин. Залишити остигати варенняі на 24 години.
Готове варення довести до кипіння, герметично закрити.

Подвійне перцеве варення


Варення вийшло просто суперівське!!!!!!!!Який насичений колір, який запах, а смак!!!!!!! Словами передати важко, треба самому спробувати!!!!!!
Дуже смакує до м'яса печеного, копченого, шашлика, та й просто на свіжий хліб замість масла, може пасувати й до риби, але я ще непробувала.

З.І.Саме такий склад інгредієнтів дуже вдало поєднується між собою, "ні забрати, ні додати", в міру солодкувате та в міру гостре.
Цього разу я зробила 2 варіанти:
в першому - додала один червоний перець+ ще маленьке яблуко, а відняла 1 пекучий- це для себе, а другий варіант, для сильнішої половини людства - до цього набору додати ще один пекучий перець і цукру зменшила до 300грам


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: KASYA (2 жовтня 2013 22:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ого! Щось таке цікаве - ну чистий "Мастер-шеф" laughing ! Треба спробувати обов'язково!....


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Ксенічка (3 жовтня 2013 00:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Канарейка чудове вареннячко-соус!!Дуже смачненько!! До м"яска супер!! Готую вже третій рік, правда пропорції чуть різняться, підгледіла я колись у Елли Мартіно в блозі.)
 



#3 написав: Сонечко (3 жовтня 2013 16:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
з такої кількості продуктів скільки виходить того соусу?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#4 написав: Канарейка (3 жовтня 2013 19:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Цитата: Сонечко
з такої кількості продуктів скільки виходить того соусу?

майже 1 літра

Цитата: KASYA
Ого! Щось таке цікаве - ну чистий "Мастер-шеф"

дякую
Цитата: KASYA
Треба спробувати обов'язково!....

пробувати треба обовязково
Цитата: Ксенічка
Канарейка чудове вареннячко-соус!!Дуже смачненько!! До м"яска супер!!

так іє!
 



#5 написав: tay (6 жовтня 2013 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
а який це англійський перець? Може він ще якось називається? feel


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#6 написав: Канарейка (6 жовтня 2013 20:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Цитата: tay
а який це англійський перець? Може він ще якось називається?

та то звичайний духмяний lol
 



#7 написав: tay (6 жовтня 2013 20:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16

Цитата: Канарейка
та то звичайний духмяний

чомусь так і подумала bully


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#8 написав: KASYA (11 жовтня 2013 20:50)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось моє подвійне перцеве варення! Для мене це шось нове і дуже-дуже смачне! Зроблю ще одну порцію... Дякую за такий смачнезний рецептик!



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: Mira (2 лютого 2014 17:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Треба спробувати . дякую за рецепт.
 



#10 написав: Канарейка (18 жовтня 2014 17:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Цитата: KASYA
Ось моє подвійне перцеве варення! Для мене це шось нове і дуже-дуже смачне! Зроблю ще одну порцію..


якраз готую нову порцію варення. Чекаю 24 год і буду варити.
 



#11 написав: Darka (29 жовтня 2015 06:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Це супер варення,незнаю як я пропустила такий рецепт. Буду робити дві порції зразу.
Велике дякую. a0a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Учора, 16:18)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Катя Некрасова (Учора, 14:00)
Салат "Веснянка"
  Пише yulia (Учора, 14:00)
Канапки польські.
  Пише svet.vet (Учора, 13:45)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100