Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Кустуріца-кебаб
 

Кустуріца-кебаб

5 серпня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Закуски
 

Кустуріца-кебаб


для приготування цієї смачнющої закуски необхідно приготувати такі продукти:

листове дріжджове тісто
невеличкі помідори (3-5 см в діаметрі)
сир сулугуні (вибрати краще солоний однорідний сир - для цього обійшли весь базар та пару магазинів smile )

для соусу:
часник
кріп, петрушка - зелень
сіль
олія
ступка і товкачик smile

дерев'яні шпажки

Тісто розморозити розтачати до товщини 4 мм, нарізати пасочками, шириною 4-5см, змастити водою з однієї сторони (щоб краще трималося) за допомогою силіконового пензлика.
помідори нарізати кружальцями товщиною 6-7 мм, сир - пластинками, такого ж розміру, що й помідори.
На дерев'яні шпажки по черзі нанизувати сир та помідори - приблизно по 4 шматочки сиру та помідорів на одну шпажку.
Полоску тіста обгорнути навколо сиру та помідорів по спіралі, руками стиснути, щоб тісто добре зліпилося.
Пекти на грилі - ми пекли на решітці на невеликому жарі, щоб тісто встигло запектися, а сулугуні - лише почав плавитися.

Кустуріца-кебаб


(якщо придивитися - на нижньому поверсі допікаються шашлики lol )
Кустуріца-кебаб


Для соусу зелень та часник дрібно нарізати, покласти в ступку, посипати сіллю та добре розтерти товкачиком. Додати ложку олії і закрити в контейнері, щоб настоявся.

Готові кебаби можна змастити маслом.

Кустуріца-кебаб


Кустуріца-кебаб

Джерело: Рецепт побачила у веселої панди

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Натонька (5 серпня 2013 21:06)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Щось таке інтересне))) Дуже хотілось заглянути, як воно всередині))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: Dolishnia (5 серпня 2013 21:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже цікава закуска і дуже апетитна!!!
 



#3 написав: Darka (5 серпня 2013 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Іринка ти як завжди на висоті.Дякую за дуже цікавий рецепт b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (5 серпня 2013 23:00)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Натонька,

Останнє фото і є в розрізі - видно помідорки і сулугуні smile

Dolishnia,
так, нам сподобалася - з'їли усе tongue

Darka,
прошу, найліпше буде, якщо попробуєте приготувати і вам сподобається smile
 



#5 написав: Канарейка (6 серпня 2013 12:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Ірка-Шкірка,
ой смакота, якраз на пікнік, а в нас і конкурс такий є!!!!!!!!!!!
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (6 серпня 2013 23:07)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Канарейка,
я шукала нові рецепти для грилю, бо рибна юшка та шашлики надоїли (трошки lol ) - я їх люблю завжди і в будь-якій кількості, та хочеться чогось нового...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 20
Користувачі: Gerardduemy
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100