Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Кустуріца-кебаб
 

Кустуріца-кебаб

5 серпня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Закуски
 

Кустуріца-кебаб


для приготування цієї смачнющої закуски необхідно приготувати такі продукти:

листове дріжджове тісто
невеличкі помідори (3-5 см в діаметрі)
сир сулугуні (вибрати краще солоний однорідний сир - для цього обійшли весь базар та пару магазинів smile )

для соусу:
часник
кріп, петрушка - зелень
сіль
олія
ступка і товкачик smile

дерев'яні шпажки

Тісто розморозити розтачати до товщини 4 мм, нарізати пасочками, шириною 4-5см, змастити водою з однієї сторони (щоб краще трималося) за допомогою силіконового пензлика.
помідори нарізати кружальцями товщиною 6-7 мм, сир - пластинками, такого ж розміру, що й помідори.
На дерев'яні шпажки по черзі нанизувати сир та помідори - приблизно по 4 шматочки сиру та помідорів на одну шпажку.
Полоску тіста обгорнути навколо сиру та помідорів по спіралі, руками стиснути, щоб тісто добре зліпилося.
Пекти на грилі - ми пекли на решітці на невеликому жарі, щоб тісто встигло запектися, а сулугуні - лише почав плавитися.

Кустуріца-кебаб


(якщо придивитися - на нижньому поверсі допікаються шашлики lol )
Кустуріца-кебаб


Для соусу зелень та часник дрібно нарізати, покласти в ступку, посипати сіллю та добре розтерти товкачиком. Додати ложку олії і закрити в контейнері, щоб настоявся.

Готові кебаби можна змастити маслом.

Кустуріца-кебаб


Кустуріца-кебаб

Джерело: Рецепт побачила у веселої панди

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Натонька (5 серпня 2013 21:06)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
Щось таке інтересне))) Дуже хотілось заглянути, як воно всередині))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: Dolishnia (5 серпня 2013 21:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже цікава закуска і дуже апетитна!!!
 



#3 написав: Darka (5 серпня 2013 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Іринка ти як завжди на висоті.Дякую за дуже цікавий рецепт b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (5 серпня 2013 23:00)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Натонька,

Останнє фото і є в розрізі - видно помідорки і сулугуні smile

Dolishnia,
так, нам сподобалася - з'їли усе tongue

Darka,
прошу, найліпше буде, якщо попробуєте приготувати і вам сподобається smile
 



#5 написав: Канарейка (6 серпня 2013 12:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Ірка-Шкірка,
ой смакота, якраз на пікнік, а в нас і конкурс такий є!!!!!!!!!!!
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (6 серпня 2013 23:07)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Канарейка,
я шукала нові рецепти для грилю, бо рибна юшка та шашлики надоїли (трошки lol ) - я їх люблю завжди і в будь-якій кількості, та хочеться чогось нового...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 66
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100