Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Джем агрусовий
 

Джем агрусовий

4 серпня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Консервація
 

Джем агрусовий

0,5 кг агрусу
2 апельсини
2 ківі
1 кг цукру з пектином
50 мл горілки

Апельсини та ківі очистити, агрус перебрати. Змолоти все на м'ясорубці. Долити горілки і залишити на 5-6 год. в холодильнику. Потім засипати цукром і варити 15 хв. Гарячим розлити в стерильні банки і закатати.

P.S.
*Перший раз робила зі звичайним цукром (без пектину). Вийшло рідкувате. Потім знайшла вже той пектин і отримала в результаті вже дійсно джем.
** Зараз той пектин є в магазинах ( у відділі приправ є багато варіантів для солодкої консервації)

Джерело: Газета "Вільне життя"

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: LiLu (4 серпня 2013 20:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Який то цукор з пектином??


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#2 написав: Канарейка (5 серпня 2013 11:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
LiLu],
я думаю, що той пектин грає роль загущувача,то я якось готувала джем з чебрецю то використовувала загусник "Желфікс", а ще вроді "Конфітюрка"є.
Natalyi
Я тепер частенько спостерігаю, що той класний трішки несправедливо забутий фрукт - агрус, знову починає бути в фаворі, я от наприклад лікер агрусовий готувала!
 



#3 написав: Кіра (5 серпня 2013 14:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
я теж готувала без пектину, то було рідке.....
 



#4 написав: Darka (5 серпня 2013 22:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це смачно.................... winked А агрус дуже корисний,міняє метаболізм.В сезон треба їсти до кілограма в день. smile


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Natalyi (6 серпня 2013 15:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
LiLu, то таки є цукор з пектином. Пектин загущує. Бачила його в нас в супермаркеті. Але коли прийшла купляти, то не було. Тому взяла той желфікс (зараз є багато того всього, тільки виробники різні)
Канарейка, то дійсно певно якась мода кожен раз. Хоча моя бабуся завжди закручувала агрусове повідло, додавала його потім у випічку (вишиванка , пані валевська і т.д.)


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 85
Гостей: 72
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100