Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Джем агрусовий
 

Джем агрусовий

4 серпня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Консервація
 

Джем агрусовий

0,5 кг агрусу
2 апельсини
2 ківі
1 кг цукру з пектином
50 мл горілки

Апельсини та ківі очистити, агрус перебрати. Змолоти все на м'ясорубці. Долити горілки і залишити на 5-6 год. в холодильнику. Потім засипати цукром і варити 15 хв. Гарячим розлити в стерильні банки і закатати.

P.S.
*Перший раз робила зі звичайним цукром (без пектину). Вийшло рідкувате. Потім знайшла вже той пектин і отримала в результаті вже дійсно джем.
** Зараз той пектин є в магазинах ( у відділі приправ є багато варіантів для солодкої консервації)

Джерело: Газета "Вільне життя"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: LiLu (4 серпня 2013 20:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Який то цукор з пектином??


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#2 написав: Канарейка (5 серпня 2013 11:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
LiLu],
я думаю, що той пектин грає роль загущувача,то я якось готувала джем з чебрецю то використовувала загусник "Желфікс", а ще вроді "Конфітюрка"є.
Natalyi
Я тепер частенько спостерігаю, що той класний трішки несправедливо забутий фрукт - агрус, знову починає бути в фаворі, я от наприклад лікер агрусовий готувала!
 



#3 написав: Кіра (5 серпня 2013 14:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
я теж готувала без пектину, то було рідке.....
 



#4 написав: Darka (5 серпня 2013 22:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це смачно.................... winked А агрус дуже корисний,міняє метаболізм.В сезон треба їсти до кілограма в день. smile


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Natalyi (6 серпня 2013 15:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
LiLu, то таки є цукор з пектином. Пектин загущує. Бачила його в нас в супермаркеті. Але коли прийшла купляти, то не було. Тому взяла той желфікс (зараз є багато того всього, тільки виробники різні)
Канарейка, то дійсно певно якась мода кожен раз. Хоча моя бабуся завжди закручувала агрусове повідло, додавала його потім у випічку (вишиванка , пані валевська і т.д.)


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100