ТРЮФЕЛЬНИЙ ДЕСЕРТ
Склад:
6шт яєць
100 гр цукру
400 гр гіркого шоколаду
250 гр вершків
80 мл лікеру або рому
Приготування:
1. Яйця збивати з цукром не менше 5 хв.
2. Шоколад розтопити з 1 ложечкою води
3. До збитих яєць по – чуть – чуть вливаємо ледь теплий шоколад. Цілий час міксувати.
4. Вершки змішати з лікером, влити до шоколаду. Ще раз добре збити.
5 Нагріти духовку до 170*. Шоколад влитии у форму.( В мене форма для довгого кекса) Форму поставити у посудину з кипячою водою ( води має бути стільки, щоб доходило до половини форми). Все це поставити в гарячу духовку на 30 хв. Через 30 хв форму накрити добре фольгою і ще в духовку на 30 хв.
Коли шоколад охолоне, поставити на ніч в холодильник!
Виходить справжній трюфель! Дуже смачний. Можна додати лісові горішки.
p.s робіть спершу пів порції. Дуже ситне, багато не з’їш!