я хочу поділитися рецептом сирника який печуть у Сокалі Львівськоі об
ласті це любимий сирник мого чоловіка
Пляцок 600 гр муки
100 гр масла або маргарину
200 гр цукру 200 гр меду 3 яйця 1 ст лож соди все добре вимісити Поділити пляцок на 6 частин . Викладати на бляшку і намочивши пальці у муці розтягати по бляшці .спекти. печеться дуже скоро я ставила температуру десь 200 С. витягнути ,дати остигнути. за той час зробити крем .Він може бути 2 видів: Сметанкоий і сирний.
Сметанковий :0, 5літра сметани збити з 1 стаканом цукру додати 200 гр горіхів
Сирний :1,5 кг сиру ,4 жовтки ,0,5 літра цукру (можна менше) 300 гр масла перемішати і кипятити 15 хв .розвести 2 столових ложки крохмалю і 0,5 ст склянки молока залити це все в сирну масу і поварити ще 3 хв .тепленьким поливати коржЗверху полити шоколадом