Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Лікери, наливки, вино, самогон
Натонька
прагну досконалості...
1 травня 2009 22:34
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Напої алкогольні
:m0642:

Каталог


Наливки, вина

Слив'янка
Яблучне вино
Калинка
Шиповка лимонна (перший спосіб)
Шиповка лимонна (другий спосіб)
Лимонний квас
Настоянка ''Вибух літа''

Ратафія
Вино з чайної троянди
Настоянка ''Чорна Йоганна''
Вишнівка
Наливка зі слив

Лікери

Кокосовий лікер
''Бейліз'' лікер від Люська
Кавовий лікер
Лікер ''Бейліс'' від Gutka
Вишневий лікер
Суничний лікер
Малиновий лікер
Смородиновий лікер

''Бейліс'' лікер від Канарейка
Апельсиновий лікер


Інші напої


Коньяк на самогоні
Кавунова горілка

Лімончелло

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
1 травня 2009 22:47
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Апельсиновий лікер


Взяти апельсин (щоб пройшов у шийку 3-літрової банки), зробити надрізи в шкірці й закласти в них 60 зернят натуральної кави. Апельсин покласти в банку й залити холодним сиропом із 1 л води та тьох склянок цукру. Долити 800 мл спирту й кип'яченої води до шийки банки. Настоювати 3 тижні.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 травня 2009 22:41
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Калинка


Свіжою калиною наповнюють посуду наполовину і заливають самогоном. Поставити в тепле місце, поки колір не стане малиновим. Процідити.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 травня 2009 22:46
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Коньяк на самогоні


3 л самогону
1 ст. л. цукру
1 ст. л. розстворимої кави
20 шт. гвоздичок
1 ч. л. кориці
1 пачка ванільного цукру
Стоїть 2 тижні.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 травня 2009 22:48
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Кавунова горілка


В кавуна зрізати верх, вибрати м'якоть не повністю, налити горілку і поставити на сонце на 2 години, накрив кришкою. Процідити.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
14 червня 2009 13:32
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Домашнє шампанське


15 л води
2 кг цукру
250 г дріжджів

В таз з водою добавити цукор, підігріти, але не до кипіння, перелити в кадку. Коли вода остине до 40 градусів, добавити в неї розчин дріжджів. Коли рідина стане бродити, залити її в приготовані бутилки, покласти по столовій ложці цукру і чайній ложці лимонної кислоти. Бутилки гарно закупорити і помістити в холодне місце. Через три тижні шампанське почне пінитись і буде готове до вжитку.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
14 червня 2009 13:38
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Шиповка лимонна

(перший спосіб)


На 1 бутилку шиповки - 200 г цукру
1 лимон
100 г портвейну
400 г води

В таз налити воду, покласти цукор, м'якоть лимонів, цедру, налити портвейн. Все добре перемішати, щоб розчинився цукор. Влити все в бутиль і поставити на 12 діб на сонце, потім процідити, розлити по фляжках з-під шампанського, покласти в них по 2 родзинки, добре закупорити, закріпити пробки дротом. Бутилки протримати добу в підвалі, винести в холодне місце. Шиповка готова через два тижні.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
14 червня 2009 13:46
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Шиповка лимонна

(другий спосіб)


2 кг цукру-рафінада
10 лимонів
8 л води
400 г родзинок
1 ст. л. дріжджів

Кусочками цукру-рафінаду стерти цедру з лимонів, з них же зрізати білу шкірку. Лимони нарізати кружками і вийняти кісточки. Лимони і цукор помістити в тазик і ошпарити киплячою водою, дати їй охолонути до 30 градусів. Після цього покласти в таз родзинки і розчинені в воді дріжджі, розмішати і залити рідину в бутиль.
Коли рідина почне бродити, бутиль винести в холодне місце і залишити там на 12 діб. Через 12 діб рідину акуратно розлити по бутилкам з-під шампанського, слідкуючи за тим, щоб в них не попала гуща. Бутилки добре закупорити, закріпити пробки дротом, і помістити в прохолодне місце. Шиповка готова через тиждень.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 червня 2009 22:28
Повідомлення #9


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Лимонний квас


На 15 л води - 2 лимона
800 г цукру
200 г родзинок
25 г дріжджів
1/2 ч. л. соди

В велику емальовану каструлю покласти цукор, нарізані шматочками лимони, родзинки і ошпарити кип'ятком. Каструлю накрити чистою тканиною або рушником. Коли вода остине до 25 градусів, влити в неї розведені дріжджі і покласти 1/2 ч. л. соди, залишити бродити на 12 годин, потім процідити і розлити в літрові бутилки, поклавши в кожну по 2-3 родзинки, добре закупорити, потримати ще 2 години в теплому місці і віднести в погріб.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
8 серпня 2009 15:16
Повідомлення #10


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Вишневий лікер


Розім'яти 1 кг свіжих вишень, залити 1 л спирту і настоювати тиждень. Улити 0,5 л молока і настоювати ще тиждень. Потім кілька разів процідити, додати цукровий сироп (1 кг цукру і 0,5 л води) і розлити по пляшках. Приблизно за тиждень лікер готовий до вживання, але що довше зберігатиметься, то матиме кращий смак.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 100
Гостей: 84
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100