Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти пляцків (без фото)
Натонька
прагну досконалості...
25 квітня 2009 22:47
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Увага! Правила!
Читати всім! і до кінця...

1. Велике прохання виставляти лише рецепти пляцків з фото. Ті, хто виставив рецепти без фото, просимо з часом це надолужити. Не кожна господиня, прочитавши рецепт, може уявити собі кінцевий результат. А фото пляцків на сайті просто вражають!
2. При написанні рецепту обов’язково вказувати точний об’єм або вагу і, коли це важливо, температуру складників: пачка маргарину – це і 180г, і 250г, і 400г, пачка киселю – 80г або 200г ; 1скл – 200мл, 240мл, 250мл – хто як звик і залежно якого походження рецепт. Тому прошу шанувати себе та інших. І щоб не було зайвих перепитувань.
3. Обов’язково вказувати розмір форми, в якій ви випікаєте: якщо це кругла форма – діаметр у см, квадратна або прямокутна – розміри сторін.
4. Бажано вказувати температуру духовки і час випічки. Це особливо важливо для молодих господинь :m0555: !!!
5. Ваші враження та питання щодо пляцків просимо задавати в темі, у якій вони викладені :t1011: .
6. Шалені емоції :wink: виражати плюсиками репутації.
7. Ті, хто має виставлені рецепти в цій темі, просимо іх переглянути і підправити при потребі :smile:
8. Не виставляти чужих рецептів, яких ви не пекли, але знайшли в своєму записнику. Рецепт, який складається лише з переліку продуктів - це просто список, а не пляцок :am: !!!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 квітня 2009 22:53
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Каталог редагується :m0540: - вибачте за тимчасові незручності... :feel:
...все так не буде...


КАТАЛОГ


Антоніо від marynovychss білі і темні коржі, вершковий крем, крем зі згущеного молока, вафлі, крекер, родзинки
Біла лілія від Іванки макові або горіхові коржі, кокосове безе, сметанковий крем, вишні
Білий лебідь від Іванки темні коржі, вафлі, безе з горіхами, крем на згущеному молоці
Ведмедик від Натоньки медові коржі, сметанковий крем з маслом
Гавайський від нетік коричневий корж, кокосовий корж, крем зі згущеного молока, ананас
Горіхова цікавинка від Zagrajka бісквіт, маково-горіховий корж, білий корж
День і ніч від Натоньки темний і світлий корж, сметанковий крем
Добрий від sunnygirl темні коржі, крем зі згущеного молока
Жених від Іванки маковий, корж, горіховий корж, яблука, заварний крем
Жених з сиром пісочне тісто, безе, сир, кавовий крем
Зеня від Ірусі білі коржі, безе з какао, крем зі згущеного молока
Ізабелла від Натоньки макові коржі, безе на киселі, крем зі згущеного молока, вафлі
Кантичка від Natalyi пісочні коржі, печиво, варення, мак, какао
Капучіно від Натоньки темні коржі, рулети з масляним кремом, крем з морозива і желе
Котигорошко від Zagrajka темний і білий корж, сметанковий крем
Крушак від Уляночки пісочно-дріжджове тісто, повидло
Курочка ряба від Ірусі 2 білі коржі, 3 темні коржі, мак, горіхи, вишня, заварний крем
Лебедине озеро від sunnygirl темні коржі, безе, горіхи, заварний крем
Листовий пляцок від Натоньки 3 білі коржі, вишні, горіхи, родзинки, безе на киселі, заварний крем
Локшина від sunnygirl заварний крем
Любов від Натоньки білі коржі, сметанковий крем, макова начинка
Мандариновий бісквіт від Natalyi
Медівник фальшивий від Натоньки повидло, родзинки, горіхи
Наполеон від Sonu білі коржі, заварний крем
Ніхто крім тебе від Irenkа темні коржі, бісквіт, крем із згущеного молока, вишні, шоколад
Наталі від sunnygirl білі коржі, заварний крем
Оксана від Натоньки темні коржі, безе з горіхами, крем зі згущеним молоком
Пісочний від sunnygirl білі коржі, сметанковий крем, кокосова стружка або шоколад
Польський від sunnygirl білі коржі, крем зі згущеного молока
Пражський від Натоньки темні коржі, масляний крем з какао
Пушок від Діанки (idianka) масляний бісквіт, сметанковий або заварний крем
Пушок від Натоньки 3 білі коржі, мак, заварний крем, желе.
Ріг достатку від Діанки (idianka) мак, родзинки, яблука, крем зі згущеним молоком
Світлана від Натоньки мак, горіхи, какао, сметанковий крем
Сирна вишиванка від Ірусі пісочні коржі, сир, какао, мак, крем зі зущеного молока
Сирник-1 з маком від Іванки лимонний заварний крем
Сирник-2 з маком від Іванки безе
Сирник з маком від sunnygirl
Сирник на горіховому тісті від Натоньки
Сметанник від Олюсі білі коржі, сметанковий крем, вишні
Сметанник від Татусі медові коржі, сметанковий крем, шоколадна помадка
Сонечко від sunnygirl 2 білі коржі, заварний крем
Спартак від Лорі темні коржі, вершковий крем, лимон
Студент від Натоньки медові коржі, сметанковий крем
Хмаринка від нетік комбіновані коржі з маком, крем зі згущеного молока, вишні
Чудо на яйцях від Іванки жовті коржі з безе, бісквіт, крем на згущеному молоці
Шарлотка від Natalyi білі коржі, безе, крем зі згущеного молока, лимон
Шоколадно-горіховий пляцок від olenka1980 шоколадні коржі, сметанковий крем, горіхи
Яблучний від Натоньки пісочне тісто, какао, яблука, безе

Додатки

Люкер та шоколадна помадка від Іванки

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 квітня 2009 11:41
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пляцок Сонечко

Тісто:

5 жовтків, 1 скл. цукру,1 ст. л. масла 10 ст.л сметани 4 скл. борошна 20 гр амонію.Цукор розтерти з жовтками, розтопити масло і коли охолоне, змішати все.Додати борошо сметану амоній , все розмішати і поставити в холод на 2 години. Розділити тічто на 2 частини випікати в гарячій духовці до готовності.

Крем:

2 скл.молока 10 ст.л.какоа, 3 ст.л. муки,1 скл цукру. Заварити крем,охолодити додати 100 гр масла яке попередньо взбите міксером до крему і перемастити ним пляцок.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 квітня 2009 19:11
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Пляцок "Пушок"


Тісто:
0,5 пачки маргарина
1 ст. цукру
6 жовтків
1 ст. сметани
1 п. ванільного цукру
1 ст. л. амоняка, розвести на молоці
3 ст. муки

Тісто поділити на 3 частини, в одну добавити 1 стакан меленого сирого маку. Випекти 3 коржі. Один з маком, два білих. Перекласти заварним кремом з кусочками желе.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 травня 2009 09:09
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Пляцок "Оксана"


6 жовтків розтерти з 1 ст. цукру і 150 г маргарину. Додати 200 г сметани. Перемішати 2 ст. муки з 2 ч. л. амоняка і 3 ст. л. какао.
Пекти 2 коржі.
Третій корж:
6 білків збити з 1 ст. цукру + 1 ст. горіхів і 2 ч. л. крохмалю. Сушити 2 години при 170 градусах.

Крем:

300 г вершкового масла і банка згущеного молока.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 травня 2009 09:12
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Пляцок "Ведмедик"


Тісто:

3 ст. л. меду
100 г вершкового масла
1 ч. л. соди (повна)
Ставимо на вогонь і варимо до золотистого кольору.
Додати 1 ст. цукру
3 яйця, розтерти добіла
3 ст. муки

Пекти 5 коржів.

Крем:

100 г вершкового масла розтерти з 700 г сметани і 1 ст. цукр. пудри.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 травня 2009 09:14
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Пляцок яблучний


Тісто:

250 г маргарину
1 ст. цукру
4 яйця (жовтки)
1 ст. сметани
мука
1 п. порошку до печива,
1 ч. л. амоняка.

Тісто не густе сильно.

Тісто викласти, очищені яблука розрізати на 4 частини і вмочити в пудру, какао, корицю. Засовувати в тісто. Зверху 3 білки + 1ст. цукру збити і по гарячому коржу, трохи недопеченому, полити білками і в духовку підсушити.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 травня 2009 09:29
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Пляцок "Любов"


Тісто:

3 яйця
3 ст. л. смальцю і 1 ст. цукру розтерти до пишної маси
додати
6 ст. л. сметани
1 п. порошку до печива
ваніль
Замісити тісто, поділити на 6 частин.

Крем:

0,5 л сметани
2 ст. цукру збити.

Перекладати сметан. кремом, по крему давати макову начинку з горіхами.

Макова начинка:

250 г маку запарити в молоці
Остудити.
Додати
2 яйця
1 ст. цукру
3 ст. л. крохмала
100 г масла, ваніль, родзинки. Полити шоколадом, посипати горіхами.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
5 травня 2009 12:55
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пляцок Пісочний

Тісто:

4 яйця, 1ст.цукру,100 гр маргарину,4 ст.л. гарячого молока, 40 гр. амонію сі 4 ст.л сметани. Яйця взбити з цукром додати муки стільки ,щоб можна було замісити тісто, дадаємо маграрин і все вимішуємо. 4ст.л. молока підігріти і погасити ним 40 гр амонію. Додаємо до тіста сметану і гашений амоній і добре все вимішати.Поставити на 1 годину в холод. Розкачати коржі і поколоти виделкою. Пекти до золотавого кольору.
Якщо пекти в формі 35*28 має вийти 10 коржів, а якщо пекти круглої форми 24-26 см то 20 коржів і їх вистачає на 2 пляцка круглих.

Крем:

500 гр. домашньої сметани збити з 1 ст. цукру. Цим кремомо перемастити коржі. Зверху можна посипати кокосовою стружкою , тертим шоколадом або чимось іншим.

Я багато разів пекла цей пляцок на весілля родичів він виходить смачний.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
5 травня 2009 13:02
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пляцок Наталі

Тісто :

В 0,5 ст молока розвести 1 ст.л. амонія.Взбити 2 яйця с 1 ст. цукру і додати 1 ст.л. смальця.Борошна додаємо стільки щоб по консистенції тісто було як тісто для пирогів.Розкачуємо тонко 7-8 коржів.Печем до готовності.
Крем:


Заварний из 0,5 л молока, 1 ст. цукру и 3 ст.л. борошна варим до готовності. Коли охолоне додаємо 200гр. масла и взбиваємо.

Намащуємо кремом охолоджені коржі. Прикрашаємо за бажанням..
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




50 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 50)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 08:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 101
Гостей: 99
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100