А в нас в церкві була така гарна пропозиція - поїхати в одне село справляти Новий Рік, молитви, стіл, всякі забави... До тридцяти років пропонували. Я так хотіла... Але якби то знати наперед, шо діти здорові будуть і самі здорові будемо, бо то тре наперед записуватись. Я так сильно хочу кудись на Новий Рік! Але всі сидять по хатах і не збираються ніде йти! А мене то так нервує, так моя душа рветься на якусь забаву... А ше кажуть шо то сімейне свято... Нічо сімейного я в ньому не бачу. Сімейне то є Святий Вечір, Щедрий Вечір і Паска! А Новий Рік то є радощі і веселощі і сидіти просто весь вечір за столом, перед тим напахавшись, шось ніякої радості мені не приносить. От таке-то... Висловивилась. Прошу мене не прибити
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, я теж такої думки.раніше завжди кудись ходила зустрічати Новий Рік, або в себе гості зустрічала. а останнім часом нема можливості, приходиться в сімейнім колі зустрічати...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Поки дітей малих нема - саме час весело Новий рік зустрічати. З дітьми сценарій зовсім інший, особливо малими. Ми з чоловіком, поки у нас Маруся не народилась, щороку старались Новий рік у Києві з друзями зустрічати. Ото веселуха була!!!!! Як кажуть, є що згадати- нема що дітям розказати)))) Зараз все по-сімейному. Але чекаєм, коли доні хоча б 5 років стукне. Тоді і її почнем з собою таскати скрізь по гулянках))))
Натонька, якщо гарна погода у новорічну ніч ми завжди виходимо погуляти по місту, а бувало що взагалі у парку відкривали шампанське рівно о півночі....але нас дуже часто підводить погода і якщо немає морозу то болото місити у новорічну ніч не хочеться
Натонька, я теж хотіла б Новий рік зустрічати не вдома... Давня мрія зустріти його хоч раз у Карпатах, тим більше що дівчаткам моїм уже 7 і 8 років, але чоловік не хоче...
Дівчаточки, повірте, коли чоловік не хоче - не силуйте. Бо не така то вже і супер-пупер важна річ у вашому житті, щоб приносити один-одному неприємності через такі дрібниці. Головне - він з вами у цю ніч і не хоче ділити вас ні з ким, розумієте? Тому пошукайте якісь позитивчики і влаштуйте йому несподіванесвято, щоб довго пам"ятав Свято лише для двох! коли малишня буде міцно спати...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко, Ти як завжди права, мудра жінко!!! Ну хоч помріяти можна, тим більше що думки матеріалізуються?! І я впевнена, що зі своїм чоловіком я ще у Карпати на Новий рік обов"язково попаду!
Дівчата,у всіх одна проблема чоловік не хоче!!!В мене все те саме!!!!І що зними робити!!??
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!