Власне хотілось би почути які в кого плани: хто, де, в кого, з чим йде у Новий рік. Як планує святкувати ?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Я з своїми хлопцями зустрічатиму Новий Рік мабуть у сестри на Сихові. Після застілля десь о 2-й ночі йдемо на вулицю пускати салют. а там народу уже тьма. шумно.весело.всі святкують.Візьму шампанське. торт. запечу рибку. фрукти.
Новий рік...я чомусь не дуже любила це свято, бо домашня - люблю домашній затишок, комфорт, бо на новий рік розбилась сестра і просто пам"ятаю бій курантів і страшні слова лікаря (це коли я ще дівкою була), бо за пару днів день народження і треба готуватись, бо на Новий рік сталась неприємна сімейна подія від якої я ще й досі не оговталась...Тому це свято для мене - салат олів"є, фільм "З легким паром", який з роками дратує все більше і здається, що без цього фільму новий рік не настане. Зазвичай я бачила виступ рос.Президента, а на укр. вже спала, пробуджувалась від салютів, їла (стіл на ніч не складали і телевізор не вимикали), клацала каналами, бо ніколи нічого толкового в ту новорічну ніч не було, просто байдикувала. Молодша донька завжди хотіла компаній і веселощів тому йшла до молоді, а старша - домашня :). Так само і цього року не планувала нічого, але зауважила дітям, що вони не мусять зі мною сидіти, що я нормально і комфортно почуваюсь - це просто ще один рік і все. А цього року молодша донька (з хлопцем), на диво, сказала, що хоче зустріти Новий рік зі мною, а вже потім підуть святкувати до молоді. Так що потрошку купую продукти і складаю меню.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка,це були чорні смуги життя, вони в минулому. тепер настала черга гарних білих смуг і треба радіти життю. а ти того хлопця вже бачила? чи це буде знайомство???
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Та ну, я не про чорні смуги)))То я так просто розказала, що у мене новий рік не дуже свято по життю. Я люблю Різдво, Пасху, інші великі свята і не люблю свого дня народження. Хлопця бачила, вони вже трохи зустрічаються і познайомились саме на Новий рік. Для них це особисте свято і мені приємно, що до свого свята вони долучили мене. А я шо? Я вже придумала для нього роботу - прикрасити ялинку, від височенний і буде нарізати салат олів"є))). А я 31 числа працюю, правда до 17 години. Так що молодьож нехай без мене господарює
Я навіть ще не вирішила де будемо ,а то я вагаюсь. Є пропозиція у готелі "Власта" відмічати ,там всякі розважальні програми будуть! Та пропозиція - у дома, в мене ,з сестрою ,та я не знаю де будемо
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
А ми будемо родинним колом вдома, другий Новий рік донечки ( прошлого року була дуже манюня не пам"ятає) то це для нас особливий, ялинка прикраси, приїдуть батьки, а потім сусіда запросив, то ми посвяткуємо в дома, а тоді через стіну з молодими посидимо, а доня з бабусьою і дідусем