ми також працюємо, але думаю що з обіду будемо з колективом проводжати старий рік, а далі швиденько додому, у нас ще компанія "не намалювалась" але точно буду з коханим чоловіком (син вже дорослий тож він постійно зустрічає новий рік десь з друзями)
gutka, як то наші діти повиростали і ми тепер час від часу усвідомлюємо, що вони - дорослі люди і самі стелють собі життєву дорогу. Яруська, ну а нє? нехай привикає. Хоча він дуже прикольний, триндить ще більше ніж я))))Певно моя Оля такого шукала
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка,читала вашу розповідь про новий рік зі сльозами на очах,зачепила вона мене за саме серце.Ми новий рік будемо зустрічати напевно вдома,синові напередодні(26 грудня)має виповнитися 1 рік.А з маленькою дитиною не дуже кудись підеш.
Ми сім"єю будемо відзначати Новий рік вдома за столом і з телевізором! Я з чоловіком постуєм, але на Новий рік вирішили зробити олів"є(як і того року.) Дівчата, Вам не передати яке воно добре!!! Лише після посту цей смак можна відчути! Неперевершений салат!
І ми будемо вдома!Правда не дуже хочу!!Але....Малому 8міс. і чоловік в мене не любить гучних компаній.Дівчата з роботи дзвонили,ми ,завжди святкували 30 грудня на роботі!!!Хоооооочу поїхати!!!Знаю,що буде весело
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Оля-ля, та я теж намагаюсь постити, але олів"є можна лупнути після 12 години, а до того - рибку якусь
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого