Усіх , хто брав участь у грі вітаю із отриманими подаруночками:) Сподіваюсь, що вони додали не одну хвилину радості до Вашого новорічного настрою:)
Ще б пак! Дякуємо тобі,Volo-shka, за проявлену тобою ініціативу, своєчасно і гарно організовану акцію. Я думаю, що ми можемо вже сказати: гра відбулась, переважна більшість наших дівчат вже отримала подарунки від Миколая, а декотрі примудрилися навіть по два отримати (наприклад я, або Ластівка). А тим дівчатам, хто ще очікує сюрприза я можу лише позаздрити і сказати, що, любі дівчатка, часто в житті саме очікування сюрприза створює більше святкового настрою, ніж самий сюрприз, не розчаровуйтесь, радійте кожному дню життя.
напевно треба дати "передих" організаторці, але гра обов"язково буде! Тому маєте час готуватись потихеньку до сюрпризів
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Прошу дуже. Я тут товчусь на кухі і трохи сварюсь з чоловіком, бо накраяв олів’є так грубо, що аж кричала - а то для якої свині. Я коли пакувала то все боялась що не сподобається і ходила аж в три магазини щоб знайти щось цікаве. А довкола машинок крутилась довго і ніяк не могла вибрати, хоч і маю хлопця вдома. І барвники думала чи класти, але потім бачу що ти прикрашаєш тортики різнокольоровими кремами, той думаю згодиться. Дуже рада що вам все сподобалось і підійшло. Шкода що несли посилочку так довго. Думаю вони просто не запакували в цей день коли я донесла, а в них відправка раз на тиждень той воно і вийшло на тиждень з запізненням.
А я також сьогодні отримала другу половинку свого подарунка. Там були три чеколядки, одну з яких я зразу пустила в рух (ту що чорна), дуже гарна рукавичка до кухні, свічечка-зайчик і найцінніший подарунок - набір сушених грибів з України. Зразу їх залила і зараз буду робити сос грибовий. Марічко, щераз дуже дякую!
Маруся, я хочу просити щоб ми були на "ти". все просто прекрасно, все те чого мені треба, я неможу словами висловити все те що я відчула. ось результат, щойно з духовки формочки просто чудо. дуже дякую за подарунки
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
А очки у Діанки і у кицьки одинакові)))Такі голубі-голубі!!!
Цитата: Маруся
А я також сьогодні отримала другу половинку свого подарунка
Ну нарешті,а то я собі тут місця незнаходила,так хотіла,щоб хоч до ваших свят посилочка дойшла!!!Таки Св.Миколай існує,точніше певно Санта Клаус!
Цитата: Маруся
і найцінніший подарунок - набір сушених грибів з України. Зразу їх залила і зараз буду робити сос грибовий
А я так вагалася,чи ті грибочки пхати в посилку,то як добре ,що запхала!!! Марусю,це домашні білі грибочки,це мій батько того літа назбирав,а я сушила!!!Смачної вам грибної підливочки!!! Ще раз вибачай,що так сталося,що посилка розірвана на двоє