А я маю подаруночків багато!!!! Прийшов мій вихідний, одразу на пошту піти не могла, бо допомагала дитині екзамени здавати, а тоді вже бігом туди і назад. Мені подаруночка прислала Лануська і листа...читала і плакала, ото підстаркувате і сентиментальне(я про себе)....Спочатку листа а потім вже детальніше подарунки: там на вазончику сидить гномик,такий добрий, це такий стікер на горщики. Він вмостився на орхідейку і казав що нікуди не піде звідти. Ще мені подарували таку суперову шаль, тпку мяку і святкову!!!Вона мені пасуватиме і до шуби і до пальто, і зараз оно сиджу в ній завернута і пахне вона мені Полтавщиною і теплою домівкою моєї Лануськи. До свят-вечора мені дали маку - якраз збиралась купувати(Ланусь, то з твого городу може?). Ще мені дали морозива,пудинга, рушничок з полуничкою і для інтиму прибамбаси. Куроче я поняла, що мені тре шукати масажиста, або якщо масаж зробить донька то після тих олійок мені пасував би якийсь молодий Дід Мороз. Там ще є мильні пластиночки - вперше таке бачу і не знаю що з ними робити, бо в нашому селі такого нема, тільки господарське мило. І щось таке в маненькій пляшчинці - теж не знаю, але думаю, що шось таке дуже помічне для хлопів... ой, вибачайте...знову багато написала...не вмію писати коротко... мене переповнюють емоції!!!!дуже дякую Ланочці, всім вам, за те, що ви є і персональна і велика подяка Натоньці і німцеві за цей сайт, що поміг знайти усіх вас
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ха, а ще я помітила, що я тепер дуже швидко вмію заповнювати ту бумажку на пошті. Там попереду мене ще двоє людей стояло за посилками, а я найскорше все оформила. Думаю до Паски взагалі буду спец ;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Натонько! Я рада,що подаруночки прилетіли до Вас,приємно,що Діаночці киця сподобалась.Друга частина подарунка прийде пізніше трішки,майбуть до Різдва.Довгенько йде пошта.. Марусю Олесічка Нетік Ластівко, Вітаю всіх,дівчатка,з гарними подаруночками.
ну так у мене вже по другому колу Дівчатка, а є ще такі хто не отримав?