Марусю,це домашні білі грибочки,це мій батько того літа назбирав,а я сушила!!!Смачної вам грибної підливочки!!!
Дуже дякую! Я так і думала що то домашнього виробництва, тому в двіччі цінніший :) Я за вечерею нині всім хвалилась який у мене подарунок є. А мама все випитувала а як то, а що? Грибовий сос/підливка вийшов дуже добрий. До голубців буде і до гречаної запіканки.
А я дуже чемна дівчинка А мені знову принесли повідомлення Правда я подзвонила на пошту і сказала чи їм нема що робити, бо я посилку забрала, а вони мені повторне шлють. Ха, уявіть моє здивування, коли сказали, що там є ще один подаруночок!!!!!!!!!!!!!!!!Нє, дівоньки...я не знаю чи витримаю Пасхальну гру, це ж стілько пережиття ...Маю ще завтра відпрацювати, а післязавтра почалапаю знову на пошту)))) Хто б то мені там ще сюпризика зробив? Га?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
А от я ні ! Бо відколи отримала подаруночка від Миколайчика Тернопільського, а до цього часу не похвалилася, не подякувала в суєті!!!! По-перше, це було несподіванкою взагалі. Але найбільше шокувало те, як можна було вгадати розмір?! (Зауважте, ми не зустрічалися!!!)Та тепер подивіться, яку я маю футболку зі стилізованою вишивкою!!! А ще відтепер ( заздріть усі!!!) я маю красивенний фартух!!!! Свій!!!( Мені не треба буде кожного разу просити в Ластівочки!!!)
І ще подивіться, які маю прищепки для квітів ( я таких ще не бачила! не можу відтак дочекатися літа, щоб випробувати їх!!! С-П-А-С-И-Б-І!!!!)
Ластівочко, а зе цукерки- особливе дякую!!! Я ж солодкоїжка( по мені, мабуть, видно!!!)То однією рукою розгортала пакуночок, а іншою- цукерочки, то й сфоткати не встигла!!!! ДЯкУУУУУУУУУУУУЮЮЮЮЮЮЮЮ!!!!! Та найбільше спасибі за теплі слова, написані в листівці!!! Від них хочеться жити!!!!!
Ця гра, це свято душі подарувало кожній із нас багато хвилюючих, радісних моментів! Я не пам"ятаю, коли я отримувала поштові листівки.
Виявляється, це набагато приємніше, ніж СМС чи електронне послання!!! А ще за цими листівками- живе спілкування, підтримка, допомога!!! Хочу щиро подякувати Майї Шутенко, яка своїми мудрими порадами дуже допомогла моїй сім"ї в нелегку хвилину. Я хочу низько вклонитися кожній із ВАС за те,що ви в мене є!!! З наступаючим НОВИМ РОКОМ!!!!
Лано, вітаю з подаруночками !!! Я не знаю, як би витримала стільки очікувати подарунка від Миколая - я така нетерпляча, що хочу все і одразу і скоренько . Тому, певно, Миколай з Діанкою постаралися, щоб я отримала презент першою .
Дівчатка, вітаю всіх з отриманими подарунками! А ось мою надіслану посилочку не хочуть показувати... Це мене, звісно, бентежить, але дуже сподіваюсь, що на це є якісь пояснення. Жалкую, що не сфотографувала перед відправкою, було б що вам показати. Ось такі-то справи...
Irina,хмм...може не отримали? треба слідсво провести. А я нині ходила по посилочку, правда ця пошта мене доконає колись..Я прийшла у обідню перерву, пошта від поля - перша, мороз, вітер в очі ріже і ми на вулиці стоїмо, а проте на пошті регіт і веселощі...ото думала : невже не можна було хоча б коридор відкрити, щоб так не курило?...ех люди-люди...робимо один одному боляче і потім самі ж плачемось, що життя фігове і всі навколо злі..Ніби й нема претензій, бо у них заслужений обід, а людяність де? на обіді? Щодоподаруночка, то його не сюди треба, а у вихвалянки. Завтра похвастаюсь. Олесічка - дякую дуже!!!!!!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого