наТуся, Будиночки прекрасні, в тебе чудово вийшло! Певно, радіють не тільки дітки, а й дорослим - забавка! Я теж вже давно мрію спробувати таке чудо зробити. Дякую за викройки, може пригодяться. А чим ти таким зелененьким там підвіконнички прикрасила? Ніяк не можу роздивитися.
в білу суміш додала трішки фарби зеленої, мали бути ще червоненькі квіточки, але моя донечка десь заникала червоний фарбник, прийшлось вафельну стружку вставляти
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
А я шось не зрозуміла,цю красоту шо можна їсти чи це тільки як прикраса? Не знаю чи в когось би рука піднялась знищити такий шедевр! Це просто суперово!!!
наТуся, а як їх "розбирати", різати ножом чи якось по деталях? питаю, бо хочу спробувати, а незнаю що далі з цим робити. замісу по рецепту вистачає на будинок? коли кремом змазуєш: як скріпиться будинок, чи зразу після його збирання?
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
А далі їсти, хто за що вламає те й буде їсти можна навіть знизу починати хатинка нерозвалюється! А і ще дещо, якщо хтось схоче робити вітражі, то в віконця перед тим як ставити пекти засипати подрузані цукерки (дюшес, барбарис...)
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...