Ну що? Рік завершується, не за-горами свята...І так щороку з приходом Новорічних свят ми поринаємо у чарівний світ, створений уявою і фантазією наших предків. Так, як жодне свято не обходиться без святкової випічки, а новорічні свята – без печива, пропоную почати підготовку: пригадати рецепти, які маємо на форумі, а також спробувати щось новеньке.
1 - жодне новорічне свято у мене не проходить без святкового печива (улюблене мамине) 2- мені дуже сподобались різдвяні коржики з корицею надіюсь всі припаслись формочками для виготовлення печива/коржиків 3- горішки - це улюблнені ласощі і малечі, і дорослих (ось тільки необхідно мати форму) 4- минулого року приготувала вперше, рецепт з польського сайту печиво з шоколадом та горіхами
На протязі року ми пекли різне печиво, у нас на сайті навіть проходив цікавий конкурс та перед новорічними святами, цей процес набирає особливого значення. Мені подобаються подарунки виготовлені власноруч, тож варте уваги таке печиво, дрібні солодощі, які можна підготувати багато і подарувати своїм рідним. Прошу ділитися вашими рецептами та готуймо разом. Я в захваті від думки, що цей святковий час наближається.
На свята ми прагнемо урізноманітнити наш стіл святковими стравами. Вони дещо складніші, на них треба потратити трохи більше часу. Але господиня, зазвичай, одна і має встигнути зробити все. Тому, для полегшення нашого життя, пропоную печиво, яке можна готувати в різному вигляді з одного тіста.
300 грамів масла, 1,5 стакана цукру 3-4 жовтки 200 гр сметани 1 порошок для печива 600 гр борошна. Замісити тісто і поділити на 3-4 частини. З одної розкачаємо-зробимо квіточки з очками. Другу перемісимо з какао (2 чайні ложки), розкачаємо, по ній викладемо третю розкачану частину і скрутимо в спіраль, розрізати на шайби по 0,5 см. З четвертої можна зробити шарики з орішком всередині, або підковки , як на фото, і полити шоколадом, можна формочками повирізати місяці і т.ін., прикрасити.
Тому, для полегшення нашого життя, пропоную печиво, яке можна готувати в різному вигляді з одного тіста.
чудова пропозиція - дійсно часу завжди обмаль, у мене завжди плани приготувати страв більші ніж можливості (мої хлопці зазвичай чистять картоплю та овочі, обирають шккарлупу з варених яєць, ну і можуть потерти сир)
Ого!Чудовий аромат святкової випічки доноситься аж до мене.Так приємно вдихати аромати свіжоспеченої випічки,насолоджуватись красунею ялинкою,готувати подарунки,приймати і в свою чергу дарувати привітання іншим.Невже може бути щось прикраснішим.А якщо випадає сніг,то це для мене 100% свято(а особливо для малечі)Щож дівчатка,з наступаючими!!!
Так приємно бачити однодумців! А то говорю з подружками про печенько і свята, про передсвятковий настрій, то багато мене нерозуміють ! Будемо пекти ! Чекаю гарних рецептів!!!