Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ Свято наближається!, рецепти печива до новорічних свят
gutka
16 листопада 2010 23:00
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Олюся
Корали або ще називають Гнізда

люблю це печиво
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 листопада 2010 23:46
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Олюся
Корали або ще називають Гнізда

Олюсю, дякую за рецепт - куштувала, але самого рецепта не мала...
Перейти на початок сторінки
Олюся
17 листопада 2010 17:07
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Ірка-Шкірка, будь ласочка. Нехай смакує.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Орися
17 листопада 2010 22:46
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
І я з печеньком! Це печенька грецькі, але з додатком шоколаду!

масло вершкове - 400гр
цукрова пудра або цукор -1 стакан
яйце - 1
коньяк-75 мл
розпушувач тіста-1 пачка
сода 1 ч.л.
мука - 500-600гр
мигдаль -150-200гр

Масло трошки підігріти, щоб можна було замісити тісто. Додати все і поступово всипати муку і місити. Замісити тісто щоб не прилипало до рук і було мяке. Сформувати півмісяці і випікати при 180гр десь 15 хв. Посипати пудрою. Я ще до того нарізала маленькими кусочками шоколад! Печенько виходить дуже мякеньке і смачненьке! love

Зробила таке гарне фото і неможу поставити crying
Перейти на початок сторінки
Орися
17 листопада 2010 22:57
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

А ось і фото !
Перейти на початок сторінки
gutka
17 листопада 2010 23:09
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Орися
Це печенька грецькі, але з додатком шоколаду!

гарне печиво - напевно багато виходить, а в коробці з новорічним дизайном можна дарувати winked
Перейти на початок сторінки
Орися
18 листопада 2010 15:39
Повідомлення #27


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Вийшло дуже багато печенька! А ту коробку побачила в Сільпо і невтрималася щоб не купити! Тапер маю де печенько тримати laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
18 листопада 2010 22:14
Повідомлення #28


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
вчора вечері мала напекти горішків, замісила тісто згідно рецепту а форма мене підвела, три спроби виявились невдалими горішки намертво приставали до форми, тож вирішила спекти коржики, тісто розкачувала тоненько, а в середині гарбузовий джем

Перейти на початок сторінки
нетік
18 листопада 2010 22:26
Повідомлення #29


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
gutka,печенько суперове. а джем універсальний, підходить до всього. wink

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 листопада 2010 21:54
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Це просто ідея smile , а не вдале її виконання feel (моя ялиночка ще не набрала святкового вигляду...). Відколи побачила – хотілося приготувати, але мої діти так люблять заварні, що до завершального будівельно-прикрашального етапу справа не доходила.

Основа – французький весільний торт «Крокембуш». Ось фото з Інтернету:

А це ще один рецепт заварного тіста – також гарно росте, хоча пропорції трошки інші.
Рецепт заварного тіста запозичений зі сайту food.passion.ru (а вони, в свою чергу, в «Школі гастронома»).
Тісто:
Вода - 500 мл,
Масло (маргарин) - 150 г,
Мука - 350 г,
Сіль – 1 щипка
Цукор - 1 ст. л.
Яйца - 6-8 шт.,
Думаю, що технологію приготування описувати не треба, єдина порада – тісто з яйцями збивати міксером (насадками для тіста – на звичайних дуже накручується).
Крем – заварний.
Для скріплення тістечок використовують карамель або шоколад (в моєму випадку це був молочний шоколад).
А далі – конструювання: треба зробити конус з картону і фольги зсередини. Поставити його верх ногами в літрову банку, розтопити шоколад в мікрохвильовці і, вмокаючи тістечка в розтоплений шоколад, закласти конус до верху (або до закінчення тістечок). Поставити в холодне місце. Перед подачою прикрасити цукор-пудрою, нитками з карамелі, маленькими ялинковими прикрасами з мастики, тощо – за бажанням. Думаю, що така новорічна ялинка на столі прийдеться вам до вподоби.

Хто має досвід приготування карамельних ниток - поділіться будь-ласка, а то я їх не вилками, а пальцями розтягувала (було трошки гаряче feel lol )...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 03:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100