--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дівчата, підкажіть,будь ласка, ви як випікаєтє, то тісто ділите на окремі порції чи печете одним бісквітом, а тоді розрізаєте? Не закидуйте капцями, бо хочу розібратися і спекти)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дівчатка! Я початківець в кондитерці, а шоколадні коржі печу за власним рецептом(кусочочок рецепту чимось подібний на класичний Зехер). Не вмію ще користуватись форумом , але попробую викласти рецепт і фото в шоколадних тортах
Я чого питаю - в мене духовка газова старенька, вже і поганенько жар тримає. Якщо буду випікати порційно, то гратися з тими коржами буду аж "до нових віників".))) Хоча я вже робила одним коржем з половини норми, то наче непогано пропікся. Буду пробувати пекти одним бісквітом!!! Про результати повідомлю)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Пекла сьогодні шоколадні коржі, і зрозуміла шо, духовка моя нікудишня. Знизу горить зверху тісто сире, поклала під низ деко з водою, тісто стало горбом, в середині закалець.Певне нікудишня з мене господиня. Дівчата допоможіть будь-ласка порадами, як вибрати НОРМАЛЬНУ ДУХОВКУ!!!!!!