пекла своїм на вихідні дні шоколадні коржі, крем давала сметанний і заморожені трускавки. Дуже смачно !!! Але у мене вийшло 4 коржі, а потрібно було спекти 5 , так напевно би було ще смачніше
І я нарешті спекла шоколадні коржі. Крем Шарлот з какао. Діти намішали кефіру з какао і не випили весь, я такого не люблю. От і прридумала куди його використати, щоб не вилити. А тортик з'їли швидко)))
Почастувала своїх рідних тортом, та не простим а Шоколадним)))ггг Насправді дуже смачний вийшов, я більше ось такі коричневі люблю, а ще з сметанкою та ананасами як у мене.Вкуснотіща!!!!
Хочу подякувати за смачний рецепт шоколадного тіста!!!!!! Я останнім часом добряче підсіла саме на цей рецепт. Зазвичай я печу цілим бісквітом. Але останнього разу зробила все за правилами - кожен корж пекла окремо. І ось тут я відчула різницю - цілий бісквіт виходить більш тугішим, не такий м"який. А окремі кожрі - пухкі, м"якенькі, повітряні і за структурою більш ніжні і танучі!!!! Какао я давала Др Еткер пів пачки (десь 40-50гр) - цієї кількості достатньо для насиченого шоколадного смаку. Фото кину трохи пізніше. Але для себе вирішила, що пектиму лише окремо кожен корж - так смачніше)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дівчата, підкажіть будь ласка скільки треба сметани для коржів, якщо пекти всю порцію, хотіла перекласти з вишнями. І ще хто робив з сметаною, сиром і ананасами, поділіться будь ласка рецептом цього крему, в яких пропорціях і як правильно робити. ще питання: коржі треба перемащувати в той же день, коли спеклися? Чи можуть день постояти, не засохнуть?