Татка, я думаю,що в будь якому разі коли просочити буде смачніше!!!Я просочую соком з вишень з коняком.Хоча вони не є сухими,але коли просочені мені смачніше!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Я помаленьку випробовую рецепти тортів з нашого сайту.Вчора були шоколадні коржі-дуже смачно і мороки небагато.Пекла все тісто зразу,потім розрізала,просочувала цукровим сиропом. Дякую Натоньці за рецепт.
чисто забула що то потрібно відзвітувати, я теж пекла шоколадні коржі, правда не все разом, а по порціях, коржі гарно печуться і на смак класні, особливо якщо додати якусь ягоду, тож всім раджу
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Я маю замовлення на шоколадний коржі на 3 лютого, буду пробувати ці коржі, надіюся, що вийде торт нормальним. Але підкажіть, як правильніше випікати одним коржем чи окремо, якщо окремо, то на скільки коржів ділити ?
Я часто печу ці коржі. Вони мені дуже подобаються. Їх можна просто самих хрумати.
Цитата: KotMarta
як правильніше випікати одним коржем чи окремо, якщо окремо, то на скільки коржів ділити ?
Залежить,який тортик тобі потрібно. Там автор радить наливати по 1см і пекти. тоді менше різати прийдеться. В мене особисто, чомусь завжди гірка трішки виростає, але зрізаю і сама тоихенько хрумаю