Я цього тижня вже вдруге їх печу - сьогодні, правда, 1/3 порції - для Корівки від Ірусі, але повторюся ще раз, що вони дуже шоколадні і дуже пухкі!!! І надзвичайно швидко печуться.
Звітую:) Все вийшло дуже добре, не дивлячись на густе тісто:) Коржі пухкі і дуже шоколадні, випеклись дуже швидко. Перемазала кремом, чекають на свою чергу поїдання:) потім покажу в розрізі:) Натонько, дякую за рецепт
Ось і мої ! Бесподобний рецепт! Пекла вчора на святкування дня на родження доні ( 9 років, правда 23-го, але ми перенесли на вчора), крем- вершки, цук. пудра і ананаси. Натонька, ДЯКУЮ!!!!!!
Я дуже радію, що спробувала спекти шоколадні коржі. Насамперед хочу подякувати Натонці за щирий, прекрасний рецепт! Дійсно, від торта неможливо відступити - дуже смачний. Вирішила, що на свята спечу знов, але крему додам більше (сматанний з вишнями)
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
на новий рік хочу спробувати ці неймовірні шококладні коржі,дівчатка підкажіть щось на рахунок крему,думаю зробити з ананаси- сир- сметана йогурт, що з цього получиться і як правильно все зробити.буду дуже вдячна.
Боженка, я думаю,що це занадто так багато всього змішувати до купи!Ще сир ананаси,густа сметана добре.Або вибирати між сметаною і йогуртом потрібно.Ну,це моя думка.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!