Моє життя протікає в заклопотаності то завези кудись дітей то привези то те то се.....Але щось смачненьке хочеться зїсти ....Тож до валентина спекла своєму чоловікові сирник(це чому він рожевий бо фарбований)Рецепт знайшла на інтернеті (шукала сирника рецепт) правда корж спекла за своїм рецептом тертого сирника
Сирник Ось оригінальний рецепт:
4 пачки філадельфії сиру мягкого
1 1/2 стакана цукру
3/4 cтакана молока
4 яйця
1 cтакан сметани
1 столова ложка екстрату ванілі
1/4 cтакана муки
Підігріти духовку до 175 C. Покласти покришене печиво+масло(я так не робила зробила тісто з тертого сирника і на сире тісто вилила сирну масу)в форму .
В чаші блендера збити мягкий сир і цукор. Додати молоко, потім додати яйця (по одному), не збивати довго (можна сказати просто перемішати). Додати сметану, ванільну есенцію і муку не перебити!!!. Вилити масу на тісто.
Пекти в підігрітій завчасно духовці 1 годину. Залишити сирник вистигати в духовці 5-6 годин(щоб не тріснув зверху). Поставити в холодильник щоб охолодити.
Я в духовці так довго не тримала бо немала як (треба було на вечерю вже його їсти так що в мене він тріс Але я прикрасила його гарно зверху
Висипала малину і прикрила ті креки.Смачного!!!!