Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смак дому, любимі рецепти :)
Olenochka
23 січня 2011 15:38
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Solka
а яка всередині начинка?

Цитата: уляночка
Це тісто універсальне?

Цитата: LiLu
Цікаво чи підійдуть туди морожені вишні?

В середині вишні в своєму соці
В оригінальному рецепті це тісто використовують для пирогіів і кулебяк
Вишні морожені підуть тільки треба посипати їх сухарями(дуже сильно виліляють сік) я вчора попробувала не посипати весь сік витік :lol:

Повідомлення відредагував Olenochka - 23 січня 2011 15:46
Перейти на початок сторінки
Olenochka
24 січня 2011 00:01
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
На моє день народження сестричка подарувала мені(а точніше нашим дітям :lol: )magic bullet(я думаю по українськи це називається магічний патрон :laughing: ) І ось у ньому наші дівчата роблять для нас
Смузі від Наталі
Отже нам потрібно фрукти( хто які любить),свіжі і мороженні. І обовязковий компонент трошечки соку.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
26 січня 2011 21:37
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Привіт знову.Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом

Баклава по швидкому

Нам потрібно:Листкове тісто(12 листочків)
1 стакан подріблених горіхів
1/4 стакана сухарів( :m05108: )
трошечки солі
113 гр розтопленного масла
3 ст ложки меду
2 ст ложки цукру
Горіхи змішати з 2 ст ложками розтопленного масла , медом,сухарями і сіллю.Добре вимішати .6 листків тіста помазати розтопленним маслом і розрізати на 12 квадратиків.Покласти квадратики у маффін форму(змазану маслом).Всипати в кожну по 1 ст ложці начинки і в духовку до позолотіння(у мене було 180С)
Рецепт побачила по телевізору Food Network :"Everyday Italian"
Перейти на початок сторінки
уляночка
26 січня 2011 21:48
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
ох, і люблю я ж такі речі!!! :love:
Перейти на початок сторінки
Olenochka
26 січня 2011 21:53
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Головне що швидко і не так швидко засихає(не потрібно поливати зверху сиропом :smile: )
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 січня 2011 23:54
Повідомлення #46


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Olenochka
Тісто в холодильнику

Це так зване "хрущовське" або нестаріюче тісто - дуже пластичне і універсальне!!!

Баклава справді дуже оригінальна! Хвостики квадратиків загинаються досередини?

І у вас продається magic bullet :lol: :wassat: ???
У нас його по ТБ-шопу рекламують.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
27 січня 2011 17:02
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Ірка-Шкірка
Хвостики квадратиків загинаються досередини?

Так до середини
Цитата: Ірка-Шкірка
І у вас продається magic bullet

Я б собі не купила але діти просили тож моя сестра поїхала і купила на моє день народження(класна штука :m05108: )
Перейти на початок сторінки
Olenochka
27 січня 2011 19:16
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Шпарагівка з сметаною

Відварюємо фасольку( у мене мороженна тож я розморозила)Даємо покипіти 4 хв і ЗРАЗУ занурюємо у воду з льодом(для гарного кольору).У сковорідці на маслі + олії піджарюємо цибульку,додаємо фасольку,сметанку,сухарі і сіль.Дотушуємо до гомовності і їмо.Смачного!!! :t0242:
Перейти на початок сторінки
уляночка
27 січня 2011 22:40
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Olenochka
Шпарагівка з сметаною


О. я таке дуже люблю!!! :love:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 січня 2011 23:00
Повідомлення #50


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Olenochka
Шпарагівка з сметаною


Смакота! І я таке дуже люблю!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 11:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100