Гуляючи по магазині діти просили купити пудингПісля ретельно прочитаних складників вирішили зробити самі і ось що вийшло
Шоколадно-ванільний десертШоколадний шар
1/2 стакана цукру(дрібного)
3 столові ложки какао
1/4 стакана крохмалу
трошки солі
2 3/4 стакана молока
2 столові ложки масла
Ванільний шар
2 стакана молока
1/2 стакана цукру , 1/4 стакана крохмалу
трошки солі
1чайна ложка ванільного екстракту ,1 ст ложка масла
Приготування :для шоколадного шару змішайте цукор, какао, крохмал і сіль. Висипте в каструльку, помалу влийте молоко.Добре розмішайте.
Доведіть до кипіння.Зменшіть вогонь і варіть до загустінняЗаберіть з вогню трошки остудіть і добавте масло.Накрийте і охолодіть добре.
Для ванільного шару, потрібно довести молоко майже до кипіння.Змішайте цукор,крохмал і сіль акуратно всипте в гаряче молоко ,добре розмішайте.Додайте ванільний екстракт і варіть суміш до загустіння.Зніміть з вогню і додайте масло.Накрийте і охолодіть.
Накладайте в десертні стаканчики слоями шоколадний шар потім ванільний закінчуючи ванільним.Зверху намалюйте усмішки з шоколадного пудингу.Охолодіть в холодильнику 2 год.( мої коментарі: не залишайте на ніч бо підходить водою, і як на мене то ванільний шар був дуже солодкий ,але моїм усім навпаки сподобався)Смачного!