Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нетік
15 грудня 2010 23:13
Повідомлення #121


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
скажіть будь-ласка, яких розмірів тортівниць берете для випікання троповерхового торта.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
16 грудня 2010 00:15
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
нетік,тобі на скількт кг,і на скільки поверхів потрібно?
Перейти на початок сторінки
нетік
16 грудня 2010 00:18
Повідомлення #123


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: мари4ка
,тобі на скількт кг,і на скільки поверхів потрібно?

мені на три поверхи, типу такого як твої весільні.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
16 грудня 2010 00:29
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Такий на 10-12 кг(це залежить від того,що йде в середині),то нижній діаметр в мене був 36 см,середній-28,а верхній 22см.
Перейти на початок сторінки
нетік
16 грудня 2010 00:31
Повідомлення #125


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
мари4ка,дякую за цінну інформацію...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 грудня 2010 11:42
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дівчата! підкажіть мені, будь -ласка, як готувати торт під мастику ,щоб він і не ковзався. З інтернету я зрозуміла так:

1 зробити торт на масляному кремі ( у мене масляно - заварний)
2 окремим маслом з цукром (або з згущенкою) обмастити боки і верх торту (ніби підложка для мастики)
3 поверх тої підложки помастити якимсь джемом
4 аж тоді накладати мастику. request

В мене такі ось питання: Масло з цукром - які пропорції? може ви даєте щось інше? згущенку не хочеться давати. бо не дуже її люблю...

І джемом обов"язково мастити?

Дуже прошу у вас відповіді, бо печу сьогодні торти, а завтра буду їх прикрашати)) Має бути 2 ярусний торт no
Перейти на початок сторінки
нетік
16 грудня 2010 11:51
Повідомлення #127


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
уляночка,
хочу сказати від себе, що джемом мастити не треба.
коли перемастиш коржі, було б добре нижній ярус поставити під легкий прес. потім потрібно обмастити торти кремом (я завжди роблю масло+ пудра, так щоб було солодке). тоді ставлю в холодильник, щоб застигло. потім вирівнюю шпателем і покриваю мастикою.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
galina27
16 грудня 2010 13:34
Повідомлення #128


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
дівчатка підкажіть чи потрібно збивати кре на Поля робсона після того як змішали заварний з маслом чи просто перемішати, і ще чи як робити сироп все змішати і варити чи якось по іншому. Бо вирішила спробувати спекти так як всі тут його хвалять!!!!))))
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
16 грудня 2010 14:55
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: galina27
дівчатка підкажіть чи потрібно збивати кре на Поля робсона після того як змішали заварний з маслом чи просто перемішати, і ще чи як робити сироп все змішати і варити чи якось по іншому. Бо вирішила спробувати спекти так як всі тут його хвалять!!!!))))

Галя, напевне відповім тобі я - оскільки я на ньому вже добряче руку набила:)
Крем: зварити заварний крем - цукор змішати із борошном, додати жовтки, змішати до однорідної маси, додати сметану і також перемішати, щоб не було комочків. Поставити на вогонь, довести до кипіння, але не кип"ятити. Густенька маса виходить, охолодити.
Окремо збити 200 грамів масла кімнатної температури із ванільним цукром, додати охолоджений крем і гарно збити все разом до однорідності і пухкості:-)
З приводу сиропу не зрозуміла трохи:) Якщо ти про сироп , що йде у крем, то дивись вище:-)
А якщо про той , що пропитувати коржі, то просто всипаєш цукор, вливаєш воду, перекип"ячуєш, виключила, додала коньяку чи рому, охолодити і пропитувати цим сиропом коржі:-) Удачі)
Чекатиму на результат:-)
Перейти на початок сторінки
galina27
16 грудня 2010 15:57
Повідомлення #130


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Volo-shka щиро вдячна за таку зрозумілу відповідь!!!!!!!!!
я про сироп яким пропитувати, йду робити)))))) крем вже заварила лишилось зробити решту. щераз дякую!!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 05:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100