Цитата: galina27
дівчатка підкажіть чи потрібно збивати кре на Поля робсона після того як змішали заварний з маслом чи просто перемішати, і ще чи як робити сироп все змішати і варити чи якось по іншому. Бо вирішила спробувати спекти так як всі тут його хвалять!!!!))))
Галя, напевне відповім тобі я - оскільки я на ньому вже добряче руку набила:)
Крем: зварити заварний крем - цукор змішати із борошном, додати жовтки, змішати до однорідної маси, додати сметану і також перемішати, щоб не було комочків. Поставити на вогонь, довести до кипіння, але не кип"ятити. Густенька маса виходить, охолодити.
Окремо збити 200 грамів масла кімнатної температури із ванільним цукром, додати охолоджений крем і гарно збити все разом до однорідності і пухкості:-)
З приводу сиропу не зрозуміла трохи:) Якщо ти про сироп , що йде у крем, то дивись вище:-)
А якщо про той , що пропитувати коржі, то просто всипаєш цукор, вливаєш воду, перекип"ячуєш, виключила, додала коньяку чи рому, охолодити і пропитувати цим сиропом коржі:-) Удачі)
Чекатиму на результат:-)