Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти, прикрашені нами, красиві торти, звичайних форм
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2010 18:37
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
цвєтік
14 січня 2012 21:06
Повідомлення #491


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
дівчатка ви такі всі молодці,дивлюсь ваші тортики і неналюбуюсь.Пробувала сама робити,але щось трошки в мене не те з мастикою виходить.Порадьте бутьте добрі,я роблю мармишкову мастику,але чомусь вона у мене не підсихає а починає текти,особливо на холоді.Скажіть що не так роблю???хотіла вставити фото,але чомусь ніяк не завантажується...Цього разу пекла маквіна,то мастіку навіть нічим не змащувала,десь за 2 год пудри навіть і сліду не було,а торт так виглядав як після горілки.
Перейти на початок сторінки
lenameln
14 січня 2012 21:24
Повідомлення #492


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
Цитата: цвєтік
але чомусь вона у мене не підсихає а починає текти,особливо на холоді.
а який крем під мастику використовуєте?
Перейти на початок сторінки
цвєтік
14 січня 2012 21:25
Повідомлення #493


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
lenameln,
пробувала і заварний і зі згущеного молока...
Перейти на початок сторінки
Яілатан
14 січня 2012 21:51
Повідомлення #494


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
irishka80
Файний такий козак, а маки то моя слабість. :winked:
Перейти на початок сторінки
lenameln
14 січня 2012 22:00
Повідомлення #495


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
цвєтік,під мастику не можна заварний крем,тільки масло з згущеним молоком або масло з пудрою от і вся премудрість.
Перейти на початок сторінки
musya
14 січня 2012 22:42
Повідомлення #496


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
yaarysya,
знімаю перед тобою шляпу !!!Ти молодець,а тортики це просто витвори мистецтва :belay:
Перейти на початок сторінки
musya
14 січня 2012 22:43
Повідомлення #497


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Дівчата ВИ ВСІ МОЛОДЧИНКИ,творіть і приносіть людям радість :love:
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
15 січня 2012 10:54
Повідомлення #498


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
irishka80,
Цитата: irishka80
козака

дуже гарний тортик,а козака сама робила?
Перейти на початок сторінки
наталька
15 січня 2012 12:17
Повідомлення #499


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
irishka80,
дуже гарний торт, а квіти взагалі суперові, і козак майстерно зроблений, одним словом -майстер!

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
irishka80
15 січня 2012 13:27
Повідомлення #500


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
kristi_sk,
дякую за похвалу так козака сама робилая і сама не знаю як вдала :feel:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 03:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100