Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівчата, дякую за коментарі та плюсики. Дуже приємно!!!!! Лорі, за вміння робити бантики не втомлююсь дякувати Soni - в неї ті банти - витвори мистецтва!!! наталька, маний крем - це, так би мовити, економ-варіант, який (як на мене) дуже підходить до медовика - вариш звичайнісіньку манну кашку, ріденьку з цукром, коли вистигне - додаєш масла, приблизно на 0,5 л каші - 100-150 гр.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Натонька, як завжди неперевершено. дуже класна ідея і вигляд суперовий,ну а робота бездоганна+++++++++. Я завжди із нетерпінням чекаю Ваших шедеврів,і от знову один із них