Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
наТуся, торт зі скорпіоном бездоганний, напишіть рецепт заварного білкового крему, а то я останнім часом щось на білкові креми перейшла, ось і випробовую їх по черзі
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Доброго всім дня! Дуже подобається сайт Ви надихаєте мене на нові ідеї і життя домогосподарки видається не таким одноманітним Спекла ще одного тортика для своїх домашніх - виконання звичайно бажає кращого, але можливо комусь сподобається ідея - малювати айсингом дуже класно - обовязково спробуйте!!! Я того айсингу дві коробки понамальовувала, бо взяла замість одного білка аж два і тепер в мене всі торти і пироги найближчих пару місяців будуть з такими прикрасами Це на Поль Робсон вкритий шоколадною глазуррю поклала квіточку і метелика з айсингу моїм дуже сподобалось - просто у виконанні, але яскраво і цікаво на вигляд а це мій попередній тортик, нажаль, він був десь пропав - я його недавно виставляла теж просто, але доця моя очей з нього звести не могла
плюсики вже неставляться тож я сюди їх тицьну, пляшка шерідансу бездоганна, я спросоння навіть подумала що то справжня, молодець, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Наталька, Дякую дуже за похвалу і за плюсики. Та пляшка має бути трохи інша, але вже що є те є. До речі, я ту будку на базарі знайшла і купила собі те, що хотіла. Дякую.